Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Chemați ambulanța, oameni buni! Pe Dragnea nu-l mai țin nervii

Postat la: 06.03.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

E de nino-nino, sau doar mi se pare? Din ce văd, pe Dragnea nu-l mai țin nervii: urlă, se încordează, amenință și acuză... Iar limbajul, s-o spunem pe șleau: e al unui șef de gașcă din vreun cartier mărginaș, nu al celui de-al treilea om în stat. E incalificabil modul în care a ajuns să se adreseze jurnaliștilor.

Cea mai recentă reprezentanție a lui Dragnea s-a consumat în weekend, la Reșița. Păzit de trupe considerabile trimise de Jandarmerie, teleormăneanul a tunat și a fulgerat la adresa liderilor Pro România, luând-o grav pe arătură. Mai avea puțin și îi acuza că sunt klingonieni travestiți în oameni. Care să fie motivele care ațâță disperarea lui Dragnea?, care, iată că a ajuns să se împresoare de trupe de jandarmi pentru a fi scăpat de furia românilor - fapt fără precedent în istoria FSN/PDSR/PSD, orice s-ar spune despre Ion Iliescu.

În primul rând, lui Dragnea îi atârnă în cârcă mai vechile probleme cu legea, probleme pe care, în pofida aparențelor atent cultivate, nu le-a rezolvat încă. Trenarea acestei situații îl scoate din minți, îl face să-și piardă cumpătul, mai ales că l-au "citit" toți, aici și în Uniunea Europeană. În al doilea rând, creșterea Pro România (formațiune cotată de la 7% la 13% în diverse sondaje) îi picură fiori pe șira spinării lui Dragnea.

E fără precedent că FSN/PDSR/PSD este rivalizat de o formațiune de stânga condusă de foști social-democrați deciși să facă totul pentru a rupe electoratul tradițional al partidului celor trei trandafiri. Și chiar au șanse de reușită, având în vedere prăbușirea PSD certificată în toate sondajele de opinie, chiar și în cele cosmetizate la solicitarea șefului suprem. La toate acestea se adaugă jocurile de gleznă ale influentului baron Marian Oprișan, poreclit "Două Capete" din rațiuni evidente pentru oricine.

Simona Man

albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE