Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ceata lui Bădălău a ajuns la vorbele lui Eminescu

Postat la: 13.11.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Congresul TSD de ieri și prezența de azi la DNA a liderului PSD Liviu Dragnea l-a readus în prim plan, în două ipostaze diferite, și pe baronul giurgiuvean Niculae Bădălău. Ieri, la congresul tinerilor pesediști, Bădălău a fost filmat de camerele de luat vederi când făcea biluțe din nas lângă premierul Mihai Tudose. Azi, la intrarea și ieșirea din sediul DNA, mai mulți liderii PSD, în frunte cu Paul Stănescu, Marian Neacșu, Claudiu Manda, și puțin mai discret Bădălău, au fost să-l susțină pe Dragnea.

Discreția lui Bădălău lasă loc la o serie de interpretări și speculații. Însă, un lucru e cert: lanțul de iubire dintre Bădălău și Dragnea a cam ruginit. O dovadă a ruginii apărute între cei doi a fost în ziua debarcării celor două ministrese- Sevil Shaidehh și Rovana Plumb, când baronul de Giurgiu a făcut balet între Tudose și Dragnea. Faptul că omul său, Răzvan Cuc, a fost debarcat de la Ministerul Transporturilor a demonstrat încă o dată că lanțul de iubire dintre baronii de Teleorman și Giurgiu a ruginit serios. Sămânța de gâlceavă a apărut atunci când Cuc-ul lui Bădălău împreună cu „Metru" de Giurgiu, adică deputatul Andrei Alexandru, au anunțat că vor să preia șefia organizației PSD Giurgiu din mâinile finului lui Bădălău- „Scheletul"Marian Mina. Cuc se vedea deja președintele C.J. Giurgiu în 2020, iar Metru- primar al municipiului reședința de județ. Cu toate că avea susținerea lui Dragnea, Cuc a fost demis de la șefia Ministerului Transporturilor, ceea ce a produs șoc în tabăra Cuc- Andrei. Dintr-odată cei doi și gașcă lor de susținători s-au trezit orfani: tătucul lor- Bădălău și-a luat mâna de pe ei.

Eheee! Semn rău! Nasol moment! Cuc nu mai are ce să le ofere primarilor din județ și susținătorilor săi, că deh nu mai are pe mână cașcavalul de la Transporturi. „Metru" a rămas fără intrare la Transporturi și doar „Scheletul" mai mișcă încă la butoane prin județ.Dar nu se știe cât mai mișcă și „Scheletul" că deja primarii s-au cam săturat să stea spectatori la aranjamentele de acesta cu finului juniorului Bădălău. Între timp, au apărut și ceva reclamații pe la DNA împotrivă celor patru zmei giurgiuveni- Ficățel, Metru, Scheletul și Cuc-ul lui Bădălău, făcute între ei și, gata, a început gâlceva. S-a rupt și lanțul de iubire dintre Cuc și Metru, iar Bădălău le-a întors spatele. Din tot acest scandal speră să profite, un al zmeu giurgiuveanu, ministrul ALDE al Energiei- Toma Petcu. Acest „Gâgă" de la Energie se visează și el primar al Giurgiului în locul actualului edil PSD, Nicolae Barbu, care se plimbă de ceva timp prin Cuba. Așa că, din ceata lui Bădălău care, ieri, erau aprigi ca niște zmei, azi, sunt ca niște mielușei și latră câinii după ei! Astfel spus, ceata lui Bădălău, cu el în frunte, a ajuns la vorbele lui Eminescu: „Nu spera când vezi mișeii/ La izbândă făcând punte,/Te-or întrece nătărăii,/ De ai fi cu stea în frunte;/ Teamă n-ai, căta-vor iarăși/ Între dânșii să se plece,/ Nu te prinde lor tovarăș/ Ce e val, ca valul trece". Adică, Lupu-ul își schimbă părul, dar năravul ba!

Ion Teleanu

 

albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE