Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cât de mult bate filmul viața lui Liviu Dragnea. O nouă manevră prin OUG

Postat la: 23.01.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Așa cum așteptam cu toții, Comisia Europeană a reacționat oficial, după ce ministrul Justiției - controversatul Tudorel "Gargamel" Toader - a anunțat o OUG care să repună în termen pentru contestaţia în anulare a tuturor dosarelor finalizate la completurile de 5 judecători de la ÎCCJ în ultimii 4 ani.

"Comisia urmăreşte îndeaproape discuţia din România cu privire la o posibilă ordonanţă de urgenţă pe tema unei căi extraordinare de atac pentru dosarele penale, ca urmare a două decizii recente a Curţii Constituţionale. Comisia a luat cunoştinţă deja de prima decizie - cu privire la completurile de 5 judecători - în ultimul raport din cadrul Mecanismului de Cooperare şi Verificare (MCV). Vă reamintesc faptul că preşedintele Juncker s-a exprimat foarte clar pe tema unei posibile amnistii în timpul vizitei sale recente în Bucureşti. Aşa cum Comisia a afirmat în mod repetat, este esenţial ca România să revină la traseu în combaterea corupţiei, asigurarea independenţei sistemului judiciar şi să evite alţi paşi înapoi", a declarat Margaritis Schinas, purtător de cuvânt al Comisiei Europene.

Așa cum se poate observa și de pe Lună, numai "revenirea la traseu în combaterea corupției" nu vizează actul normativ clocit de Liviu Dragnea și de executantul firesc Toader. Fiindcă, e limpede pentru toată lumea, se încercă impunerea spălării și salvării (după nevoi și rang) a politicienilor certați cu legea. Dragnea e în capul listei celor care ar avea de câștigat de pe urma unei atare acțiuni. Crede că "rezolvarea" problemelor din instanță este posibilă, și visează cu ochii la funcția de premier, dar și la postura de prezidențiabil al PSD. Vă dați seama cât de mult bate filmul viața lui Liviu Dragnea?

Simona Man

albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE