Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Bun venit Centenar!

Postat la: 31.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Peste câteva ore, 2017 va fi istorie. A fost anul când corabia României l-a avut la cârmă pe baronul de Teleorman Liviu Dragnea. Nimic nu s-a mișcat în țară fără acordul lui Dragnea, iar marele PSD n-a mai însemnat Partidul Social Democrat ci Partidul Stat Dragnea.

Cine n-a vrut să-i facă jocurile lui Dragnea a zburat și doar DNA le-a mai stricat planurile. Ponta, Grindeanu sau Ţuţuianu au plătit pentru nesupunerea față de baronul de Teleorman. Dragnea și gașca sa de clovni au guvernat „pentru ei" și nu„pentru noi" prin păpușari impuși în guvern, administrație centrală și locală și în posturi cheie ale țării, care au stat permanent în poziția ghiocelului. N-ai cum să te iei la întrecere cu vulturii când zbori pe curcani! Și istoria a demonstrat că așa se întâmplă atunci când lași biciul pe mâna maimuțelor!

Însă, mandatul lui Dragnea expiră la începutul lui 2018 și PSD-ul. mai mult ca sigur, nu va mai prinde mâneca scurtă la guvernare și poate de aceea liderii partidului s-a certat ca la ușa cortului la vânătoarea de mistreți organizată în nordul județului Giurgiu de baronul Niculae Badalau în ziua de Sf. Ștefan. Dar, peste câteva ore, 2017 este aruncat în hăurile trecutului. Să lăsăm trecutul mort să se îngroape de unul singur. Sfârșitul anului nu este nici un sfârșit, nici un început, ci o continuare a vechilor obiceiuri și îndeletniciri.

Oamenii sunt atât de îngrijorați vizavi de ceea ce mănancă între Crăciun și Anul nou, încât uită că ar trebui să fie îngrijorați de ceea ce mănancă între Anul Nou și Crăciun. Noul an va pune stăpânire pe orologiul timpului. Vom deschide în 2018 o carte nouă pentru România cu pagini albe unde cuvintele va trebui să le scriem noi, iar titlul ar putea fi „Oportunitate" sau „Un nou inceput". De ce? Pentru că la 1 decembrie 2018 vom sărbători 100 de ani de la Marea Unire de la Alba Iulia din 1918. Un secol de România! Un veac al românilor și al României. Este Centenarul României!Rămas bun 2017! Bun venit 2018!

Ion Teleanu

albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE