Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Bietul Tăriceanu! Și-a cumpărat prune uscate, masa săracului!

Postat la: 21.03.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Călin Popescu Tăriceanu și-a luat inima în dinți și a coborât în stradă, jos, în mulțime, ca să arate cât este dumnealui de popular și de atașat clasei muncitoare. A avut tupeu, dar perspectiva de a deveni președintele României te determină să riști orice și oricât! Se merită, nu-i așa?

De când deține funcții importante în stat și împarte cozonacul umăr lângă umăr cu Liviu Dragnea, nu l-a interesat absolut deloc cum arată Bucureștiul, capitala țării ești, pe jos! Despre situația din țară, nici atât! Abia, de curând, a trecut în viteză, pentru că avea treabă la partid, prin Constanța! Nu a avut curiozitatea să viziteze ruinele primarului Făgădău, partenerul său de guvernare! Într-o zi, cu siguranță, și ALDE va plăti în solidar cu PSD pentru dezastrul din țară!

Se vede treaba că a început schimbarea la față a politicienilor care candidează pentru diverse funcții! Până la alegeri, ei trebuie să convingă electoratul că sunt mai buni, mai darnici și mai simpatici! Cel care a spart gheața a fost liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu. Acesta și-a făcut curaj și a coborât în stradă printre amărășteni, riscând o papară bună! Chiar mai mult de atât, s-a atins de câțiva dintre ei și s-a oprit într-o piață de unde a cumpărat prune uscate, mâncarea săracului!

Gestul său i-a impresionat până la lacrimi pe negustori și a favorizat leșinul unor precupețe gravide în 6 luni și jumătate! Deși pare a fi un tip simandicos, a trecut cu vederea obrăznicia unui maidanez care s-a așezat pe pantofii domniei sale. Finalul a fost devastator și îl repet. Cu banii strânși într-o pușculiță porculeț, pe care s-a chinuit să o spargă cu un baros, fără nici o legătură cu demnitarul U.E., și-a cumpărat câteva prune uscate, catalogate ca fiind mâncarea săracului!

Scenariul vizitei includea și o secvență cu Tăriceanu stând la coadă, la ajutoare, la Constanța, dar Mazăre împarte puii tocmai în Madagascar! Revin în actualitatea teatrului absurd al politicienilor, farsele de tot felul, scenele dramatice cu aleșii noștri, la final de mandat, pozând în săraci lipiți pământului. Să punem mână de la mână, noi, amărăștenii, pentru pruna uscată română!

Lucian Cristea

 

albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE