Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Bamboo si Colectiv. Ce au in comun cele doua incendii

Postat la: 21.01.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Incendiile de la #Colectiv si de la #Bamboo au cateva lucruri in comun:

1. Ambele s-au produs intr-o conjunctura politica delicata, generata de faptul ca Johannis dorea "Guvernul meu"
2. Ambele incendii s-au produs in locatii ale unor patroni care au mai avut cluburi mistuite de flacari. Deci asupra lor planeaza suspiciuni si pot deveni usor tinte ale jurnalistilor sistemului si ale opiniei publice usor de manipulat de catre acoperitii din presa.
3. Ambele incendii au creat din nou o isterie impotriva primarilor care nu elibereaza decat avize/autorizatii de functionare privind alimentatia publica (patronii declara, conform legislatiei, pe propria raspundere ca au avize/autorizatii ISU, avize/autorizatii sanitar veterinare etc. Apropo: de ce nu se isterizeaza nimeni ca nu se controleaza ce mancam in carciumi, daca avizele/autorizatiile sanitar veterinare sunt OK?)
4. Ambele incendii s-au produs exact in momentul in care erau pline ochi (la #Colectiv era un concert rock de lansare a unui album, la #Bamboo se afla multa lume tinand cont de minivacanta prilejuita de zilele libere din 23 si 24 ianuarie)
5. Ambele incendii s-au produs in lipsa din tara a premierului (de aceasta data atributiile premierului au fost preluate de Sevil Saidehh, personaj refuzat de Johannis sa preia sefia Guvernului, astfel ca incidentul va aduce cel mai probabil in discutie de catre jurnalistii acoperiti si acest aspect).
6. Ambele incendii au avut loc in sectoare unde primarii sunt reprezentanti ai PSD, formatiunea politica impotriva carora au iesit in strada #tineriiliberisifrumosisponsorizatideSOROS, despre care Alina Mungiu Pippiddi spunea ca au fost capacitati in actiunile lor de catre SRI.

Ovidiu Zară

albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE