Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Avertismentul șefei ICCJ. De ce l-a asmuțit Dragnea pe Gargamel

Postat la: 26.07.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Nu vă lăsați amăgiți de acalmia (ne)verii ăsteia răcoroase! Coaliția PSD-ALDE pune la cale un nou atac la adresa Justiției. Prin intermediul lui Tudorel "Gargamel" Toader, firește, a cărui "carieră" universitară a explodat la Bălți, în Basarabia.


Din motive lesne de înțeles, presa PSD a tratat cu indiferență premeditată avertismentul explicit lansat, recent, de șefa ICCJ, Cristina Tarcea, hărțuită în mod constant și de-a dreptul obsesiv de același Tudorel "Gargamel" Toader, omul bun la toate al cuplului Dragnea-Tăriceanu. Iată ce a spus Cristina Tarcea, șefa instanței supreme: „Se pare că şi dumneavoastră sunteţi conştienţi, nu numai eu, că a venit sezonul la revocări şi la Înalta Curte. Pentru că politicienii pot să o facă mai greu în ceea ce priveşte un judecător, s-a pus în mişcare marea maşină a manipulării". Și da, propaganda PSDragnea este omniprezentă, fluturând enormități și dezinformări gregare.

Faptul că Dragnea l-a trimis pe Tudorel Toader la denigrat și la abuzat cu adresa ICCJ, certifică, odată-n plus, disperarea teleormăneanului care caută noi pârghii de pus presiune asupra judecătorilor, fiind într-o cursă contra cronomietru cu dosarul angajărilor fictive, al cărui final l-ar putea lăsa fără libertate și carieră.
P.S. Mi se pare halucinant că presa dâmbovițeană nu scrie mai nimic despre un fapt cu adevărat important: anume că ziarului "România Liberă" i s-a numit, peste noapte, un nou director editorial în persona propagandistului rusofil Iulian Capasali, unul dintre simbriașii Sputnik - platforma de dezinformare a Kremlinului. Așadar, unul dintre cele mai importante ziare din România este condus de unul dintre propagandiștii lui Vladimir Putin.

Simona Man

albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE