Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Autodetonarea dronei

Postat la: 15.06.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sorin Grindeanu s-a baricadat. În Guvern. Drona a primit ordin să îi aducă PSD-ului în general și lui Liviu Dragnea în special cât mai multe prejudicii posibile. Și, firește, este apărată de celelalte drone. Prezente în studiourile de televiziune. Prezente în redacții. Prezente în partidele politice. Prezente pe paginile de Facebook.

Ce contează că PSD+ALDE, după alegeri, în baza unui vot popular, au putut forma o majoritate. Această majoritate trebuie învinsă. Răsturnată. Dacă nu s-a putut din exterior, se încearcă din interior. S-a declanșat o criză politică? Răspunsul este nu. Încă nu. Dar dacă Sorin Grindeanu este manevrat în așa fel încât să împingă lucrurile până în scenariul cel mai negru? Dacă, de pildă, prevalându-se de prevederile legii fundamentale, care este elaborată pentru oameni normali și nu pentru "pacienți", Sorin Grindeanu se apucă, începând chiar din această dimineață, să nominalizeze băieți cu ochii albaștri pentru a-i inlocui pe toți miniștrii demisionari? Și dacă dă fuguța cu ei la Cotroceni, pentru a cere binecuvântarea lui Klaus Iohannis? Și dacă, Doamne ferește, Klaus Iohannis zice da? Ei bine, abia atunci intrăm într-o criză politică. Care va fi severă. Numai că lucrurile nu se vor întâmpla astfel.

Cine i-a dat ordin lui Sorin Grindeanu să facă ceea ce niciun prim-ministru din lume nu a mai făcut până în prezent, cu excepția lui Radu Vasile, și anume să refuze să părăsească puntea de comandă după ce partidul care l-a instalat acolo i-a cerut să plece, tot acela îi va da și ordinul de a ieși din tranșeele japoneze. Pentru că nici sistemul, cât de blestemat este el, nu este chiar atât de inconștient încât, de dragul puterii, să dea literalmente foc la țară. Mă aștept ca, în cursul zilei de azi, Klaus Iohannis să îi toarne în cap o găleată cu apa rece lui Sorin Grindeanu și să îl trimită să își facă injecția. Dacă președintele nu procedează imediat astfel, înseamnă că stă în spatele mizeriei.

Sorin Rosca Stanescu

albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE