Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Atacul la Kovesi continuă, în pofida perdelelor de fum. Dedesubturile afacerii

Postat la: 18.04.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Acum, după ce președintele Klaus Iohannis a făcut ceea ce știam cu toții că va face, respingând categoric și oficial tiribomba toxică vizând revocarea șefei DNA, năstrușnicul ministru al Justiției - l-am numit pe Tudorel Gargamel Toader, parcă evadat dintr-un desen animat low-budget - se pregătește de o nouă ofensivă duhnitoare, acționând la comanda directă a PSD-ALDE, firește.

Mai exact, personajul Gargamel se va gudura pe lângă pulpana șefului CCR, Valer Dorneanu (fost parlamentar PSD-ist), fluturând o nouă compunere școlară, care, de data aceasta, nu va mai fi intitulată "raport", ci "contestație". Nota bene: compunerea va fi asumată de Guvern și nu de binomul "picaresc" Dragnea-Tăriceanu, deși cei doi dețin posibilitatea declanșării unei astfel de proceduri, din postura de lideri ai Camerei Deputaților și Senatului. În această ordine de idei, e evident că Dragnea și Tăriceanu (protagoniști de dosare DNA direct interesați de modificarea Legilor Justiției) se pregătesc să pună în scenă o nouă regie politicianistă caraghioasă, care însă nu mai poate păcăli pe nimeni, și cu atât mai puțin pe oficialii UE și SUA.

"Vom sesiza Curtea Constituțională cu privire la refuzul Președintelui de revocare din funcție a procurorului șef al DNA !", s-a vânzolit Tudorel Gargamel Toader, pe Facebook, la doar câteva secunde după ce Klaus Iohannis i-a respins penibila solicitare (care, de altfel, a fost aruncată la coșul de gunoi și de plenul CSM, cu o majoritate zdrobitoare). Ieșeanul a explicat că a folosit pluralul deoarece Ministerul Justiției nu poate, potrivit prevederilor legale, să sesizeze CCR de unul singur, acest demers urmând să fie declanșat în numele Cabinetului Dăncilă.
Între timp, cu scopul subteran de a deturna atenția publică de la operațiunea modificarii Legilor Justiției, de la atacurile la adresa Laurei Codruța Kovesi și de la eșecul deplorabil al politicilor Guvernului, Dragnea și Tăriceanu pun la cale organizarea unui mega-miting în perspectiva așa-zisului referendum pentru familia tradițională, de parcă cineva s-ar strofoca să ne-o fure și să fugă cu ea în Madagascar, Costa Rica, Marea Britanie sau Serbia. Haideți să fim serioși: cât de tradiționaliști sunt, în realitate, Dragnea și Tăriceanu?!

Simona Man

albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE