Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Asasinilor, nu trageti in Primarul General!

Postat la: 13.11.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Frustrările Gabrielei Firea au căpătat accente paroxistice. Nu mă așteptam ca o bună cititoare de promter sa aibă atât de puține cuvinte în lexic. Vorbitul liber o cam încurcă pe actuala doamnă Pandele, din ale cărei receptări obsesive întelegem ca este aleasă de bucureșteni, lucrează pentru ei, îi mulțumește, iubește...

Mai mult, a fost aleasă și de colegii din partid care au votat-o în funcția de vicepreședinte PSD. Deh, valoarea nu are granițe. Pe rațiunea clientului, înseamnă că ar fi fost pusă pe viață. Nu vreau sa comentez câți bucureșteni au votat-o și nici nerealizările de la PMB, transformată într-un SRL de casă. Demn de remarcat este faptul că se consideră urmărită, ba chiar și că viața îi este în pericol. Fară griji, pentru matale facem un scut uman. Și ca orice Kennedy care se respectă, Firea se vedea și președinte al României.

Poate va avea noroc, dacă va candida din partea Pro România, partiduleț cu care distinsul edil, cochetează. Sa vezi atunci 20 de milioane de voturi, pe puțin. Deocamdata, Primăria Capitalei cică se închide și vai, primarul general pleacă acasă. Și ce sa facă o persoana așa de mare, într-un Voluntari așa de mic. Suntem curioși să aflam ce se fumează în PSD. Căci, săracii, sunt vânați en-gros. După Liviu Dragnea, urmărit de patru „sicarios", a venit rândul primarului general să se teamă pentru viața sa. Asasinii nu o lasă să își îndeplinească menirea, pentru care, cu mare drag, cetătenii orașului i-au dat girul.

Mai să ne dea lacrimile, numai că avem încredere în organele statului, care au dejucat și încă mai dejoacă toate aceste tentative de asasinat la farurile noastre călăuzitoare. Totuși, în ecuație ar trebui să apară și medicii specializați în astfel de comportamente. Probabil pe pachetele de țigări ale social democraților ar trebui scris că „paranoia ucide". Nu de alta, dar luate din pripă, bolile ar putea fi tratate. În această notă optimista vin cu o propunere pentru UE. Domnilor, nu aveți nevoie și de o conducătoare a orașului Bruxelles? Doamna Firea pare a fi disponibilă. Și cunoscătoare în toate cele!

Mihnea Talau

albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE