Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Zilele lui Mindrescu - Aeroport sunt numarate prin lege

Postat la: 18.10.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Bogdan Mindrescu, seful interimar de la Compania Nationala Aeroporturi Bucresti SA se afla intr-o situatie de inegalitate vis-a-vis de functia pe care o ocupa. Astazi se implinesc 6 luni de cand Mindrescu a fost numit director de catre Razvan Cuc, ministrul recent demis de la Transporturi, omul baronului local PSD, Niculae Badalau.

Conform OUG 109, durata mandatului de director interimar la CNAB este de 4 luni, cu posibilitatea prelungirii in conditii exceptionale cu inca 2 luni. Mindrescu, omul de casa al baronului PSD Buzau Marcel Ciolacu oricum nu indeplinea conditiile exceptionale stipulate de lege pentru prelungirea mandatului. Asta se poate vedea si in CV-ul pe care ziarul nostru l-a publicat recent, din care rezulta ca actualul sef al aeroporturilor Otopeni si Baneasa, este specialist nu in aviatie, ci in agroturism si medicina veterinara. Cum a fost posibil, asadar, ca Mindrescu sa obtina 2 luni suplimentare si, mai mult, sa conduca si dupa expirarea termenului legal de 6 luni? Incepand de maine el ocupa ilegal postul de director general, in consecinta toate actele semnate de Bogdan Mindrescu incepand de maine, pot fi anulate in instanta. Asta, daca nu cumva noul ministru nu se sesizeaza privind ilegalitatile din institutia pe care o conduce.


Luca Iliescu

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE