Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Viorica Dăncilă, prima femeie premier a României, luată la bătaie în plină stradă

Postat la: 18.01.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Puțini își mai amintesc că în timpul alegerilor prezidențiale din 2009, Viorica Dăncilă ar fi fost agresată verbal și fizic de un simpatizant al fostului PD-L, pentru că actualul premier a îndrăznit să rupă niște afișe ale adversarilor politici.

Cazul ei a ajuns și în instanță. În fața procurorilor, Viorica Dăncilă a povestit că se afla într-o acțiune electorală pe străzile orașului Videle (Teleorman), alături de vreo 20-25 de tineri PSD-iști. La un moment dat, ea a fost luată în primire de primarul din partea PD-L de atunci, Lucian Militaru, care i-a reproșat că a rupt două afișe electorale cu Traian Băsescu. Viorica și primarul au avut un schimb dur de replici, dar a intervenit și un apropiat al edilului, un anume C. N., simpatizant al PD-L, care a înjurat-o și a lovit-o pe Viorica, relatează Știrile Kanal D, care au readus în actualitate subiectul.

„În timp ce discutam, din mașină a coborât un membru PD-L, N. C., care, de cum a ieșit, a început un limbaj foarte violent, s-a repezit la unul dintre oamenii care mă însoțeau. După ce a terminat o altercație cu respectivul, s-a întors spre mine și m-a lovit, sub ochii primarului [...]. cu toate că se vede semnul loviturii, domnul primar susține că nici măcar nu m-a lovit. De fapt, nici nu mă așteptam la o altă atitudine din partea sa", spunea la acea vreme Viorica Dăncilă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE