Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Viitorul ginere a lui Bădălău, impus director al Oficiului de Studii Pedologice si Agrochimice Giurgiu

Postat la: 17.11.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

ZIUAnews a semnalat recent ca ministrul Agriculturii Petre Daea si vicepremierul Paul Stanescu l-au trimis oarecum elegant la plimbare pe Niculae Badalau, nefiind de acord cu numirea viitorului ginere al baronului PSD de Giurgiu - Razvan-Alexandru Marica, in functia de sef al Oficiului de Studii Pedologice si Agrochimice din cadrul Directiei Agricole Giurgiu.

Dar Badalau n-a renuntat si in aceasta saptamana, Razvan-Alexandru Marica a fost numit pe postul mult ravnit, adica cel de director al Oficiului de Studii Pedologice si Agrochimice Giurgiu. Mai trebuie precizat faptul ca fostul ministru al Transporturilor, Razvan Cuc, l-a impus in urma cu cateva luni in Consiliul de Administratie de la Tarom pe Razvan-Alexandru Marica - viitorul ginere al baronului de Giurgiu- Nicolae Badalau, care este de sase ani impreuna cu fiica baronului giurgiuvean- Sabina Ioana Badalau si cei doi isi construiesc impreuna o vila somptuoasa in fieful natal a lui Badalau, adica Bolintin Vale. De asemenea, fiica baronului giurgiuvean - Sabina Ioana Badalau, a fost angajată în data de 23.06.2016, adica pe vremea cand tehnocratul garatatat de PDL, ajuns acum consilier a lui Cuc- Dan Costescu era ministrul Transporturilor, în funcția de consilier la Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti.

Ion Teleanu

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE