Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Victor Sandu, "mecanicul șef" al lui Tăriceanu, repus director la "Apele Române" peste capul lui Dragnea

Postat la: 17.05.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Victor Sandu, patronul unui service auto din Capitala, teleportat in 2015, la conducerea Admnistratiei Nationale Apele Romane (ANAR) de catre Calin Popescu Tariceanu si Gratiela Gavrileascu si demis in martie 2016 de catre fostul ministru al Mediului- Cristiana Palmer Pasca, a fost repus azi in functie ca urmare a unui troc politic cam greu de inteles.

Revenirea „mecanicului sef" a lui Tariceanu la sefia „Apelor Romane" este desprinsa parca dintr-un film cu gangsteri. Victor Sandu a fost demis pentru amatorism managerial si incompetenta de catre fostul ministru al Mediului, Cristiana Palmer Pasca, dar problema nu este ca a fost demis, ci de ce a fost pus pe o functie asa de importanta. Dar a fost clar: era un troc politic. Insa, dupa ce a fost demis, el a dat in judecata Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor, si, pentru ca ministerul nu s-a prezentat la acea vreme in proces, a dat castig de cauza „mecanicului sef" a lui Tariceanu".

Intre timp, adica odata cu instalarea cabinetului Grindeanu, Ministerul Mediului Apelor si Padurilor s-a spart in doua entitati: Ministerul Mediului si Ministerul Apelor si Padurilor care are in subordonare si ANAR. Actualul ministru al Mediului, Adriana Petcu, nici n-a avrut sa auda de revenirea lui Victor Sandu la sefia ANAR, mai ales ca acesta a vrut sa o demita cand era directoare la ABA Buzau. Insa, au inceput presiunile si jocurile de culise, iar acestea s-au accentuat tot mai mult dupa inscaunarea Gratielei Gavrilescu ca vicepremier si ministru al Mediului. Liderul PSD Liviu Dragnea nici nu vroia sa auda de Victor Sandu, chiar daca il sustinea trezorierul PSD, Mircea Draghici, si nici acum nu-l sustine.

Dar, surprinzator, intre timp, ceva s-a intamplat, cu sau fara stirea lui Dragnea, dar e greu de crezut ca miscarea s-a facut fara stirea liderului PSD, si astfel „mecanicului sef" a lui Tariceanu a revenit de azi la sefia „Apelor Romane". Potrivit informatiilor detinute de ZIUAnews, tot de azi, va incepe jihadul la ANAR pentru ca dupa ce a fost demis, Victor Sandu inceput sa trimita mesaje voalate de avertizare catre anumite persoane din ANAR care nu i-au cantat in struna de genul „O sa zburati imediat cum ajung acolo". Si „mecanicul lui Tariceanu"mai are o tinta clara: sa achizitioneze cat mai repede, cu banii jos, un sediu pentru ANAR.

Ion Teleanu

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE