Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Un denuntator DNA, contract imens cu Aeroportul Otopeni! Iata toate detaliile

Postat la: 01.11.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Contract banos obtinut de compania Romprest. Aeroportul Henri Coanda din Otopeni va plati o suma frumusica pentru servicii de salubritate.

"Romprest , companie patronata de controversatul om de afaceri Florian Walter, va castiga peste 1,4 milioane de euro, in baza unui contract de prestari servicii parafat la mijlocul acestei luni. Este vorba despre amenajarea si intretinerea spatiilor verzi si a plantelor decorative de interior, de la Aeroportul International "Henri Coanda" din Otopeni.

Compania Nationala de Aeroporturi Bucuresti a atribuit, prin licitatie deschisa, in data de 18 octombrie, un contact in valoare de 6.567.491,8 lei cu TVA (1,46 de milioane de euro), avand ca obiect achizitia de servicii de amenajare si intretinere a spatiilor verzi exterioare si a plantelor naturale decorative de interior. Este vorba despre servicii de elagaj de arbori si tunderea gardurilor vii, de servicii de ierbicizare si de insamantare, de aranjamente florale, de sadit arbori si alte plante, afacere care a fost gandita inca din 26 aprilie anul curent.

In trecut, Florian Walter a facut, insa,obiecul unui dosar instrumentat, initial, la DNA, structura centrala, de catre procurorul Mihaela Iorga Moraru. Ulterior, acest dosar a fost preluat de catre DNA Ploiesti, celebra "unitate de elita" condusa de Lucian Onea. In aceasta noua situatie, Walter a denuntat-o, anul trecut, pe Mihaela Iorga Moraru, la cererea procurorilor de "elita", care au pus-o sub invinuire intr-un dosar privind favorizarea faptuitorului".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE