Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












„Uța" Lipă depune eforturi uriașe să mușamalize jaful regizat de omul lui Udrea și Ritzi

Postat la: 15.08.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

ZIUAnews a semnalat in repetate randuri ca Ştefan Săndulache, directorul impus de PDL si garantat de Monica Iacob Ritzi si Elena Udrea la sefia Directiei pentru Tineret si Sport Bucuresti (DTSMB) a transformat institutia in propria feuda cu acceptul ministrilor tineretului si sportului din ultimii ani.

Insa, de departe, cele mai mari eforturi de musamalizare a jafului de la DTSMB le-a depus si inca le depune actual ministru al Tineretului si Sportului- Elisabeta "Uta" Lipa. De aproape cinci luni de zile, un raport de control extrem bine documentat si fundamentat privind activitatea controversatului director Ştefan Săndulache in fruntea DTSMB zace pe biroul Elisabetei Lipa. Potrivit documentelor detinute si prezentate exclusiv de ZIUAnews (vezi facsimilele), jaful de la DTSMB este unul de dimensiuni incredibile, mai ales ca tabere si baze sportive au fost lasate de izbeliste in mod intentionat sau chiar instrainate, atentie, cu valoare de inventar zero, chiar daca terenul se afla in zone atractive din punct de vedere imobiliar cum ar fi Pusnicu si Cernica.

Totodata, echipa de control a MTS a descoperit la DTSMB angajari ilegale de personal, cheltuieli si deconturi nejustificate, patrimoniu imobiliar subevaluat, chirii derizorii, achizitii de bunuri si servicii ilegale si supraevaluate, competitii fictive si multi, multi bani cheltuiti dupa bunul plac al directorul Stefan Sandulache. Cu toate ca documentele privind jaful de la DTSMB sunt atat de clare, ministrul Elisabeta Lipa n-a avut chef sa dispuna macar minimele masuri legale care se impun impotriva lui Stefan Sandulache.

Ba mai mult, ea demonstreaza ca-l protejeaza pe Stefan Sandulache, mai ales dupa ce ii semnase detasarea la DTS Buzau, Lipa a revocat ordinul, lasandu-l pe acesta sa-si faca de cap si sa se lafaie in continuare in sediul enorm din centrul Capitaleu unde a functionat OTV. Mai trebuie precizat ca in anii trecuti, directorul Ştefan Săndulache a împărţit cu generozitate echipamente sportive de la o firmă al carui reprezentant era chiar angajatul directiei către mai mulţi lideri PDL, reconvertiţi la PMP sau alte partide, cum ar fi Elena Udrea, Monica Iacob Ridzi sau Cristian Petrescu.

Ion Teleanu

Documente AICI

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE