Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Tupeu: Soțul purtătoarei de cuvânt a lui Iohannis a uitat că a pus umărul la prăbușirea TAROM

Postat la: 22.08.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Scandalul de la Tarom e departe de a se încheia chiar daca directorul companiei Eugen Davidoiu şi-a dat demisia. Unul dintre apropiaţii preşedintelui Klaus Iohannis, pilotul Emil Dobrovolschi intervine pentru ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, dezvăluind amănunte din interiorul Tarom.

Soțul purtătoarei de cuvânt a președintelui Iohannis scrie, într-o postare pe Facebook, că pierderile sunt cauzate de deciziile proaste ale fostului manager Dan Iulius Plaveti, venit pe filiera tehnocrată. "Din ciclul "Hai sa ne batem joc de Tarom, din nou"... Ce avem de fapt? Un nou manager, interimar, care trage ponoasele deciziilor proaste ale predecesorului sau (predecesor de filiera ,,tehnocrata", care se pare ca nu raspunde in nici un fel, in fata nimănui, de faptul ca prin oprirea de la zbor a celor doua A310, a produs pierderi uriașe companiei), răfuieli politice "live" cu un ministru care chiar părea ca își dorește sa facă ceva bun cu Tarom-ul... Continuați domnilor tot asa, piloții va pleaca, concurenta își freacă mâinile! Sa va fie Rușine !", scria pe Facebook pilotul TAROM, soțul Mădălinei Dobrovolschi, purtătorul de cuvânt al lui Iohannis. Insa, soțul purtătoarei de cuvânt a lui Iohannis, uita ca a fost partas la cea mai mare vertiginoasa perioada de prabusire a Tarom. Este vorba de perioada cand compania a fost manageriata de catre pila lui Basescu, Ruxandra Brutaru, iar Emil Dobrovolschi era director de zbor si totodata mana dreapta a acesteia si chiar mai mult. In era Brutaru, Tarom a inceput sa inregistreze cele mai mari pierderi iar cifrele oficiale de la acea vreme demonstreaza dezastrul regizat de Roxana Brutaru. Daca tacea, Dobrovolschi filosof ramanea!

Ion Teleanu

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE