Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












#TeleormanLeaks - noi dezvăluiri ale Rise Project despre relaţia dintre Dragnea şi directorul Tel Drum

Postat la: 29.11.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O serie de documente, fotografii și înregistrări video din arhiva #TeleormanLeaks completează cu noi piese și personaje puzzle-ul brazilian din care fac deja parte Liviu Dragnea și apropiații săi, scrie riseproject.ro.

Imaginile din valiză dovedesc că directorul general al Tel Drum SA, Petre Pitiș, a beneficiat și el de investițiile făcute în Brazilia. Acesta și-a petrecut vacanțele în Casa Grande, vila din Cumbuco unde de-a lungul anilor și-a avut reședința braziliană și președintele PSD. Cei doi s-au intersectat în mai multe rânduri pe celălalt țărm al oceanului. Pitiș și Dragnea sunt puși sub acuzare de DNA pentru constituirea unui grup infracțional organizat.

Putem observa, în premieră, prin ochii lui Petre Pitiș, detalii din interiorul vilei dintre cocotieri. Înregistrările video indică legătura strânsă dintre Costel Comana, patronul firmei Regiotrans - omul care i-a băgat primul milion de euro în buzunar lui Liviu Dragnea și care s-a sinucis în toaleta unui avion - și același Petre Pitiș de la Tel Drum. Vă reamintim că ambele companii, Regiotrans și Tel Drum, sunt trimise în judecată în România pentru furturi de zeci și sute de milioane de euro, bani publici.

RISE Project a dezvăluit încă de anul trecut că gruparea Dragnea și-a amenajat un refugiu de lux pe malul brazilian al Atlanticului. Am documentat achizițiile făcute de grupare în nord-estul Braziliei, în localitatea Cumbuco. Aici, în 2010, Mugurel Gheorghiaș (acționar principal - pe hârtie - al Tel Drum SA, prieten, fost coleg de facultate și de trupă rock cu Liviu Dragnea) a cumpărat o vilă pe plajă. Botezată Casa Grande, aceasta a fost dotată imediat după cumpărare cu teren de tenis și piscină.

Gheorghiaș și Dragnea și-au petrecut, între 2009 și 2016 numeroase vacanțe în această vilă de lux. Ei au călătorit împreună sau s-au intersectat de nu mai puțin de nouă ori în periplurile multianuale peste Atlantic. Li s-au alăturat Irina Tănase, fostă secretară și actuală parteneră de viață a liderului PSD, dar și răposatul Costel Comana. Călătoriile lor au fost documentate din registrul de intrări-ieșiri al poliția de frontieră braziliene (AICI).

Comana a făcut și el investiții imobiliare în țara celebrului fotbalist Pele și la fel a procedat și grupul lui Radu Mazăre, fostul primar al Constanței, acum refugiat în Madagascar. Practic, în mica localitate Cumbuco și-au stabilit cartierul general reprezentanții a trei companii trimise în judecată pentru unele dintre cele mai mari fraude din istoria României.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE