Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Tandemul Șova-Petrașcu a pregătit Poșta Română pentru drumul spre faliment

Postat la: 09.10.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Pe zi ce trece ministrul Comunicatiilor si Societatii Informationale, Lucian Sova, demonstreaza ca habar nu are de guvernarea corporatista si pasii facuti pana acum demonstreaza ca vrea sa duca spre faliment Compania Nationala Posta Romana.

Dupa ce a impus un consiliu de administratie, din care fac parte functionari obedienti si slugarnici din Ministerul Comunicatiilor fara sa respecte prevederile OUG nr.109/2011, Lucian Sova, a numit ca director general interimar al Postei Romane, pentru patru luni, tocmai pe cea care a adus-o ca secretara a sa, adica pe controversata Elena Petrascu aflata acum in executare silita pe persoana fizica.

Lupul paznic la oi

Prin numirea Elenei Petrascu in fruntea Postei Romane e ca si cum ai pune lupul paznic la oi. De ce? Pentru ca Elena Petrascu are mari probleme de integritate, fiind de mult timp in vizorul ANI. Insa, marea problema a protejatei lui Sova consta in faptul ca ea nu a fost in stare sa-si administreze propriul patrimoniu imobiliar. Concret, Elena Petrascu este protagonista dosarului de executare silita nr11157/300/2016 aflat pe rolul Judecatoriei Sector 2 pentru un imobil construit prin credit de aproape 500.000 USD. Cum poate Elena Petrascu sa fie un bun administrator al unei companii de anvergura Postei Romane ,cu responsabilitati uriase in activitatea de distributie a pensiilor si fluxuri financiare de sute de miliarde de lei, cand n-a fost in stare sa-si gestioneze banii pentru propria asa ridicata intr-un cartier de la marginea Capitalei? Dar asa a vrut ministrul Comunicatiilor, adica acel fost director din Ministerul Transporturilor care a fost dus cu mascatii la instanta pentru anumite inginerii regizate la Autoritatea Rutiera Romana prin 2008.

Matei Brătianu, SMURD-ul de serviciu a lui Șova și Petrașcu

O dovada in plus ca tandemul Sova-Petrascu are de gand sa puna pe butuci Posta Romana consta in noua organigrama "tesuta" de cei doi prin care au desfiintat cele mai importante directii ale companiei, cea operativa si comerciala. Cum sa rentabilizezi o societatea comerciala cum este Posta Romana daca tu desfiintezi tocmai directia comerciala si cea tehnica care se ocupa de activitatile operative ale companiei? Este incredibil, dar adevarat! Ingineria celor doi a fost pusa in scena si ca urmare a noncombatului sindicalistilor avandu-l la butoane pe eternul lider pensionar Matei Bratianu, care, disperat dupa ciolanul sindical, continua sa faca jocurile administratiei, adica ale tandemului Sova-Petrascu, in detrimentul postasilor.

Ion Teleanu

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE