Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Staful Romsilvei toacă lunar 11.000 de euro pe carburanți

Postat la: 18.01.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Regia Nationala a Padurilor-Romsilva, avandu-l ca director general pe Ciprian Pahontu si presedinte al Consiliului de Administratie pe timiseanul Adrian Baban, a ajuns un sac fara fund, unde nu stie stanga ce face dreapta.

ZIUAnews a solicitat, catre sfarsitul anului trecut, conducerii RNP-Romsilva sa precizeze „care este suma totala cheltuita lunar prin cardurile de combustibil apartinand RNP-Romsilva atat la nivel central cat si la directiile silvice din tara". Raspunsul presedintelui CA de la Romsilva a fost uluitor: „Nu dispunem, in acest moment de o situatie centralizata la nivel teritorial cu aceste cheltuieli. Fiecare Directie Silvica are propriul buget alocat cheltuielilor pentru combustibil".

Incredibil, dar adevarat! Practic, fiecare directie silvica consuma carburanti dupa bunul plac si dupa cum vrea muschii directorului. In schimb, conducerea RNP-Romsilva a transmis ca „Pentru centrala regiei sumele cheltuite lunar prin cardurile de combustibil apartinand Romsilva sunt variabile, intre 31.710 lei si 48.218 lei"". Ca atare, pentru deplasat si plimbat staful regiei din Bucuresti se cheltuie lunar intre 7.000 de euro si aproape 11.000 de euro, adica vreo 10 tone de benzina si motorina. Are balta peste, iar „muta" nu vorbeste mai ales ca s-au luat iarasi limuzine noi!

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE