Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Soția lui Mișa, fina lui Ponta și fostul soț al Olguței Vasilescu, pe statele de plată ale ASF

Postat la: 08.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Vin forţe proaspete la Autoritatea de Supraveghere Financiară! La instituţia condusă de Ovidiu Wlassopol, fostul soţ al Olguţei Vasilescu, vor fi schimbări de personal. Noii veniți nu au experiență în asigurări și pensii, dar au legături cu social democrați puternici.

Una dintre cele mai răsunătoare angajări ar fi aceea a Ioanei Cazacu. Fosta social-democrată de Maramureş. Este absolventă de studii juridice şi are în palmares şi un doctorat în etică. A activat ca director al Departamentului pentru Egalitate de şanse între femei şi bărbaţi şi a fost consilier atât pentru Mircea Geoană, cât şi pentru Mircea Duşa, pe vremea când acesta din urmă era ministrul Apărării.

Numele Ioanei Cazacu a mai fost vehiculat în presă şi pentru că este fina fostului prim-ministru Victor Ponta. Blonda ar urma să conducă una dintre cele mai importante Direcții din cadrul Autorității de Supraveghere Financiară, cea de Relații cu Publicul, Petiții și Educație Financiară. Noua poziţie i-ar aduce un salariu de aproximativ 30 de mii de lei lunar.

Fostul soţ al Olguţăi Vasilescu pare că se înconjoară de oameni ,,potriviţi". Unul dintre aceştia este Monica Mişa, soţia ministrului Finanţelor, Ionuţ Mişa. Aceasta este, în prezent, consilier al lui Ovidiu Wlassopol.

În trecut, Monica Mişa a fost inspector asistent la Administraţia Finanţelor publice şi referent la Administraţia Fondului pentru Mediu şi la Ministerul Mediului şi Pădurilor. La ASF ar ajunge și un fost ofițer al Direcției de Informații și Protecție Internă, Daniel Gabi Asănică. Fără experiență în mediul privat sau în zona financiară, dar specializat în combaterea spălării banilor, acesta a mai fost şi secretar general la Agenţia Naţională pentru Egalitate de şanse între femei şi bărbaţi.

sursa: Ziua de Cluj

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE