Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Seria de cutremure din Italia, alegerile din SUA si alte profetii Apocaliptice

Postat la: 30.10.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ultimul cutremur din Italia, cel de 6,5 grade pe scara Richter a fost urmat de peste 50 de replici. Dar ceea ce e important e ca numai in ultimile zile centrul de avertizari seismice din Peninsula a inregistrat peste 900 de cutremure. Seria este, insa, mult mai lunga si a inceput dupa mijlocul lunii august, numarul total al cutremurelor inregistrate de atunci fiind cu mult mai mare.

Evenimentele care au loc in ultima vreme pe plan mondial fac legaturi biblice, ele fiind intens comentate pe paginile de socializare, dar si pe siteuri de specialitate si, nu in ultimul rand, cu diverse filmulete postate pe Youtube, pe canale dedicate. Principalele directii in care se fac conexiunile sunt cutremurele din ce in ce mai dese care zguduie Italia si care "se apropie" de Roma, fiind o "tinta" pentru ca gazduieste Cetatea Vaticanului, acolo unde "salasuieste" Papa. De asemenea, Roma era in perioada cand a fost scrisa Biblia, centrul Imperiului Roman, un imperiu pe atunci anti-crestin, de aceea se crede ca mesajele biblice, apocaliptice, despre cutremure si razboaie, si zvonuri de razboaie se adreseaza urmasilor Imperiului.

„În zilele din urmă vor fi vremuri grele, căci oamenii vor fi iubitori de sine, iubitori de bani, lăudăroşi, mândri, defăimători, neascultători de părinţi, nemulţumitori, fără evlavie, fără dragoste firească, neînduplecaţi, vorbitori de rău, neînfrânaţi, neîmblânziţi, neiubitori de bine, trădători, obraznici, îngâmfaţi, iubitori mai mult de plăceri decât iubitori de Dumnezeu" (2 Timotei 3:1-4). „Se vor scula mulţi proroci mincinoşi şi vor înşela pe mulţi." (...) „Veţi auzi de războaie şi veşti de războaie." (...) „Un neam se va scula împotriva altui neam, şi o împărăţie împotriva altei împărăţii; şi, pe alocuri, vor fi cutremure de pământ, foamete şi ciume." (Matei 24:6-12) .

In afara acestor citate biblice, este adusa in discutie profetia Sfantului Malachia, profetie conform careia suntem contemporani cu Ultimul Papa. Malachia a profetit o intreaga lista de papi, incheindu-se cu un ultim papa, dupa care va veni Petrus Romanus, in perioada caruia va fi un mare razboi final, care se pare ca va fi premergator fie Sfarsitului Lumii, fie Apocalipsei, fie finalului papalitatii, aici existand mai multe teorii. Despre profetiile Sfantului Malachia se poate citi mai pe larg intr-un alt articol, legat de o alta profetie "neagra" pentru papalitate, anume Luna Plina de Craciun, care s-a adeverit in decembrie 2015.

Legaturile merg mai departe, amintindu-se ca in timpul "primaverii arabe", in timpul confruntarilor de strada din Egipt (un alt stat biblic, cel de unde Moise i-a eliberat pe evrei si i-a dus in Israel), s-a aratat pentru scurt moment unul din fantomaticii Calareti ai Apocalipsei, pe un cal galben, momentul surprins de camerele de luat vederi fiind difuzate si de CNN, desi mai apoi s-a spus ca este vorba doar despre o "reflexie ciudata a luminii". Cu toate acestea, momentul respectiv se afla si acum postat pe Youtube si poate fi analizat de catre oricine.

Mai apoi, referitor la razboaie, e limpede ca se fac referiri la razboaiele cu ISIS, la terorism, dar si la zvonurile de razboaie, mai ales ca se vorbeste despre cresterea tensiunilor intre SUA si Rusia, ca este posibil ca Hilary Clinton sa castige alegerile si astfel sa fie "femeia-barbat" din profetia lui Nostradamus, prima femeie ce va conduce SUA, un pas premergator apocalipsei. Asa cum s-a implinit o alta profetie biblica, aceea ca "albia Eufratului va fi secata", ceea ce s-a intamplat prin faptul ca Turcia a blocat cursul Eufratului spre Iran, adica spre Babilon.

Si apropo de Turcia, acolo Erdogan - a carui anagrama este Dragone (Dragon, Sarpele cel Mare) - este privit ca si Anticristul, bazandu-se pe o alta profetie biblica, aceea ca in Pergam (astazi in Turcia) va fi locul de unde va aparea Anticristul, de pe tronul de domnie al Satanei. Referitor la aceasta profetie se poate citi intr-un alt articol care a dezvoltat subiectul, cert este ca Erdogan s-a manifestat pana acum ca un potential dictator, cel care vrea sa renasca vechiul Califat, alaturi de Siria si Iran, vizavi de un razboi ce s-ar putea derula tot mai aproape de Har Megido (Muntele Megido, sau Inaltimea Megido), din Israel (Harmaghedon, in greaca), cunoscutul Armaghedon din Apocalipsa lui Ioan.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE