Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Sedinta pe sest la Aeroporturi Bucuresti. Se pregateste un loc in CA pentru coada de topor Pestesan

Postat la: 20.12.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Consiliul de Administratie de la SC Aeroporturi Bucuresti SA se intruneste, pe șest, in aceste zile, până in Craciun, in ideea ca va trece neobservata o hotarare. Membrii consiliului doresc sa suplimenteze numarul componentilor CA cu un nou loc.

Manevra, ilegala (pentru ca nu CA hotareste acest lucru, ci AGA) este facuta ca sa-l poata introduce in CA pe Cosmin Pestesan, actualul director interimar al SC Aeroporturi Bucuresti SA, cel care alaturi de secretarul de stat Mosteanu a pus la cale pe ultima suta de metri a guvernarii privatizarea companiei, alaturi de Portul Constanta, spre a fi inaintata spre aprobare guvernului tehnoctrat, care guvern a hotarat "in surdina" sa demareze procedura.

Ziuanews a anuntat in repetate randuri ca privatizarea Aeroportului Otopeni este pregatita pentru o companie germana, cu toate ca aceasta companie nu are nevoie de privatizare fiind profitabila, datorita aportului fostei conduceri, care a fost inlaturata printr-un puci comandat de la Ministerul Transporturilor, tocmai ca nu era de acord cu instrainarea serviciilor companiei.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE