Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Secretul lui Daddy. Cine este singura persoană care-i poate pune cruce carierei politice și cum!

Postat la: 03.09.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Deși s-a încercat de mai multe ori înlăturarea sa de la butoanele puterii, Liviu Dragnea a rezistat. Preşedintele PSD continuă să fie cel mai puternic om în statul român.

Ei bine, în acest context în care Dragnea pare atotputernic există o singură persoană care-l poate dărâma de pe piedestal. Aceasta este fosta soţie, Bombonica Prodana, de care a divorţat la notar, în anul 2015, după 28 de ani de căsnicie, scriu cei de la capital.ro Surse din PSD au povestit că liderul social-democraţiolor ar fi păcălit-o pe fosta lui soţie că separarea oficială este doar una „de ochii lumii", pentru a-şi proteja averea şi că totul va rămâna ca şi înainte. Nu a trecut, însă prea mult timp şi Liviu Dragnea s-a afişat cu tânăra anonimă, Irina Tănase, fosta lui secretară. Bombonica ar fi înebunit la propriu şi era la un pas să dea declaraţii grave împotriva fostului soţ în dosarul angajărilor fictive, unde de altfel Dragnea a şi primit, în primă instanţă, trei ani şi jumătate cu executare. Dacă, fosta soţie, însă ar fi spus tot ce ştie, cariera politică a preşedintelui PSD se încheia.

Chiar dacă pentru o perioadă de timp, apele s-au liniştit între foştii parteneri de viaţă, acum este iarăşi scandal. Motivul? Nunta fiului. Aceleaşi surse PSD au relatat că Bombonica i-ar fi cerut liderului social-democraţilor să nu vină cu Irina măcar la cununia lui Valentin. Acesta a refuzat, iar Bombonica a ales să stea în umbră, argumentând că nu poate digera public o umilinţă de acest tip. Sedusă şi abandonată, fosta soţie a lui Liviu Dragnea are în dotare acum toate armele posibile pentru a-i pune capac celui care conduce cu mână de fier cel mai mare partid din România, mai scrie sursa citata.

Mulţi spun că datorită ei, Liviu Dragnea a ajuns astăzi cine este. Când s-au cunoscut, el era un inginer sărac din comuna Graţia, judeţul Teleorman, absolvent al Facultatăţii de Transporturi din Bucureşti, rămas repetent o dată. Ea nu avea facultate, dar avea bani. Părinţii ei erau legumicultori olteni din comuna Giuvărăşti. Autoturismul Aro, pe care Liviu Dragnea l-a primit în dar de la tata socru a figurat mulţi ani în declaraţia de avere a politicianului.

Bombonica şi-a dorit şi ea diplomă de licenţă şi a obţinut-o, dar s-a lăsat cu un scandal de proporţii, îngropat în cele din urmă, potrivit presei locale din Teleorman, chiar de Liviu Dragnea. Aşadar, fosta soţie a absolvit, după anul 2000, cursurile Universităţii fantomă " Alexandru Ghica" din Alexandria, universitate acuzată că a eliberat peste 15.000 de diploma false. Pe lista beneficiarilor a apărut şi numele Bombonicăi Dragnea.

Cu toate acestea, diploma a ajutat-o să se angajeze în 2007 la Direcţia pentru Protecţia Copilului Teleorman, instituţie aflată în subordinea Consiliului Judeţean condus de Liviu Dragnea. Mereu o prezenţă, mega-discretă, doar angajaţii serviciului au văzut-o la faţă.

Puţini ştiu, dar la fel ca şi Valerie Cioloş, Bombonica mai are o diplomă în portofoliu, de data aceasta necontestată de nimeni. Ea a urmat cursuri şi a devenit instructor autorizat de Theta Healing, o tehnică modernă de meditaţie, care vizează gestionarea eficientă a emoţiilor. Numele ei apare pe site-urile de profil ca instructor autorizat care predă cursuri despre ameliorarea afecţiunilor fizice şi emoţionale, prin metoda Theta Healing.

După jobul la stat de la Protecţia Copilului, ea a devenit patroană de hotel, chiar în primul mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman al soţului său, care la 34 de ani devenise deja prefect de Teleorman, iar acum urca şi mai sus. Dragnea a preluat în locaţie de gestiune hotelul Turris din Turnu Măgurele, iar în 2011, Bombonica a devenit actionar majoritar, cu peste 95% din actiuni, al societati comerciale Hotel Turris SA din Turnu Magurele. În acelasi an, Adunarea Generala a Actionarilor a decis să-i restituie actionarul majoritar mai multe imobile apartinind Hotel Turris SA, printre care se afla şi cladirea unui hotel. După declaraţia de avere a lui Dragnea valoarea imobilelor restituite sotiei era de 110.770.151,33 lei, aproximativ 25 de milioane de euro. În contabilitatea hotelului însă , bunurile restituite au fost evaluate la aproximativ 240.000 lei, adică de 500 de ori mai putin decât adevarata valoare a activelor, conform unei analize Adevărul. Un an mai târziu Bombonica şi hotelul au ajuns în atenţia DNA pentru evaziune fiscală.

Aşadar, Dragnea a fost prefect al judeţului Teleorman până în 2000, an în care a candidat şi a câştigat şefia Consiliului Judeţean Teleorman pe listele PD. După alegeri a părăsit PD şi s-a înscris în PSD, devenind în scurt timp preşedintele PSD Teleorman. Au urmat 12 ani în fotoliul de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman. Astăzi este preşedintele Camerei Deputaţilor, al treiea om în stat, iar alături de el este nu cea care l-a ajutat să urce treaptă cu treaptă în carieră, ci o tânără de 25 de ani, este concluzia celor de la capital.ro

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE