Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Sebastian Ghiță a făcut un denunț devastator împotriva Laurei Codruța Kovesi!

Postat la: 10.12.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul deputat, Sebastian Ghiță, a declarat la România Tv că a făcut o plângere penală pe numele fostei şefe a DNA, Laura Codruța Kovesi.

„După ce am prezentat statului român toate elementele privin activitatea infrațională a acestui grup Onea - Kovesi am văzut că nimic nu s-a întâmplat și că tot ce face acest grup dosare fabricate este ascuns, pitit. Ce m-a făcut să fac această plângere este că această secție de urmărire a magistraților permite cetățenilor să prezinte probe", a declarat Sebastian Ghiță la România Fostul deputat a făcut denunţul împotriva Laurei Kovesi la începutul săptămânii, iar deja se fac audieri în acest caz.

„In timpul acestei relatii de prietenie Laura Codruta Kovesi mi-a solicitat personal in primavara anului 2011, moment in care detinea functia de Procuror General al Romaniei, sa efectuez plata unui sume de bani pentru urgentarea unui caz (dosar penal) de care aceasta se ocupa in mod direct si personal, caz de notorietate care ar fi ajutat-o foarte mult in cariera sa profesionala daca se finaliza in modul dorit de ea. In mod concret Kovesi a pretins in mod direct si a primit o suma de bani pentru aducerea in tara a lui Popa Nicolae, la momentul oportun, ales cu atentie deosebita de Kovesi personal", spune Ghiţă în denunţul său.

„Este simplu de ce am avut curajul sa revin. La momentul in care am incercat sa ma feresc de rautatea lor nu am avut dovezi despre existenta acelei facturi. Am aflat ca un raport al ANAF a descoperit acea factura. De la o firma din Ploiesti s-au platit acesti bani. Acum Kovesi nu mai poate sa il trimita pe Negulescu sa fure documentele de la firma, sa o perchezitioneze. Acest raport a descoperit, este mentionat negru pe alb, data, suma. Acele documente vor ajunge la procurorii de la Parchetul General. Kovesi i-a ordonat lui Negulescu sa faca o perchezitie si sa ia acel document. Nimeni nu a stiut de ce oamenii din Ploiesti au fost arestati. Acum o saptamana ne-am dat seama pentru ca Negulescu sa fure si ascunda acel document. Ce este mai grav este faptul ca toata puterea acestei doamne, si puterea DNA pe care a dominat-o si a sechestrat-o toata a fost folosita pentru fabricarea de dosare false impotriva mea, denunturi incorecte. Cate dosare s-au clasat si cate denunturi au fost retrase. Nu cred ca va este strain ca doamna Kovesi a mintit cand a spus ca nu se cunostea cu mine, ca a fost la mine acasa si ca nu am avut o relatie. Era procurorul general. Mai grav este cum a actionat ulterior. Cum a incercat zi de zi, luna de luna sa isi contruiasca acest grup de lucru cu care sa isi permita orice in societate, sa aresteze pe oricine. Sa domine societatea ilegal. Rand pe rand a atacat si a dominat judecatori, colegi din parchete, functionari ANAF, e inimaginabil, toti ne miram cu toate aceste dosare ajungeau la Onea si Negulescu. Ati vazut negru pe alb in mesajele whatapp, in convorbiri, am auzit cum Negulescu spunea si Onea accepta, am fost la doamna K, si-a dat acordul sa plantam probe ilegale. Sa falsificam. Doamna K era sefa, doamna K este doamna Kovesi", a declarat Sebastian Ghiţă la România TV.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE