Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Scandalul PizzaGate face ravagii in Statele Unite. Hillary Clinton si John Podesta in epicentrul cutremurului de presa

Postat la: 29.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Dupa ce hackerul român Guccifer a spart contul de e-mail al lui Hillary Clinton, o parte dintre acestea aveau schimburi de fraze ciudate intre fosta candidata șa presedintia SUA si seful ei de campanie, John Podesta. O parte din mailurile publicate de Wikileaks, faceau referire la articole de mancare, intre care, pizza, hotdog etc. De aici si numele scandalului PizzaGate.

Ca orice chestie de pe Internetul infestat cu stiri false, si aceasta chestiune a parut la inceput ca tine doar de domeniul conspiratiei. Chestiunea a fost ca lui John Podesta chiar i s-a trimis un mail fake legat de o problema a contului sau electronic, iar acesta a "muscat" momeala hackerului si si-a dat parola de la mail. Imediat mii de mailuri au fost descarcate de hackeri si, mai apoi, verificate. A aparut ciudata aceasta asociere a mesajelor cu sortimente bizare de mancare. Pana la urma, hackerii au descoperit un tipar care a condus la pedofilie si la orgii sexuale, in care sunt implicate elitele mondiale americane, Clinton, Obama, Bush etc.

Cum ziceam, pare fals pana citesti emailurile lui Podesta. "Oare sa fac pasta?". "O sa folosesc pasta primita de Craciun". "Oare sa jucam domino pe branza sau pe pasta?" Sau: "Agentul imobiliar a gasit o esarfa. Cred ca are o harta ce pare legata de pizza". Alt mesaj: "Obama a cheltuit 65.000$ cu transportul prin aer de pizza si hotdogi de la Chicago pentru o petrecere privata la Casa Alba." Alt mesaj catre Hillary Clinton: "O sa sacrific o gaina in curte, in cinstea lui Moloch" (moloch este un spirit malefic legat de sacrificarea copiilor).

Folosind un limbaj codat, se pare ca o retea de pedofili de la varful conducerii democrate din SUA, a fost deconspirata de hackeri obisnuiti cu folosirea codurilor, pe forumul Reddit. In ultimele zile, nenumarate articole si video-uri au aparut, aparand si unele probleme din cauza maniei anonime starnite de acest scandal. Hackerii au descifrat ca hotdog = băiat, pizza = fata, harta = substanta seminala, pasta = băietas, branza = fetita, inghetata = prostituata, aluna = persoana de culoare, sos = orgie etc.

Presa americana, condusa de aceste elite americane implicate in scandal, a reactionat ca totul nu este decat o terorie a conspiratiei, ca e-mailurile au fost falsificate de catre hackeri si ca nu este decat un scandal al stirilor false, punandu-se accent pe raspandirea acestora prin internet, fiind nu numai cazul hackerului român Guccifer, dar dandu-se si exemplul românului de 23 de ani care a fabricat stiri false in campania electorala pentru presedintia Statelor Unite. Pentru mai multe amanunte se poate viziona filmul de mai jos si cu toate ca in  intreaga lume se propaga acest scandal, presa româneasca il ignora in totalitate.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE