Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Robert Negoiță a cheltuit banii de învățământ pentru paranghelii în parcuri

Postat la: 12.02.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Primarul Robert Negoiță a cheltuit banii de învățământ și cultură ai Sectorului 3 pe paranghelii în parcuri - concerte de Crăciun, de Revelion și altele asemEnea.

"Și în Parcul IOR e veselie mare foarte des. Iată și facturile plătite de către Primaria Sectorului 3, prin direcția de învățământ cultura din iunie 2018 încoace:

- 508 mii lei spectacolul de Revelion

- 100 mii lei focul de artificii

- 39 mii lei evenimente dedicate Crăciunului

- 98 mii lei alte evenimente dedicate Crăciunului

- 57 mii lei Ziua Națională

- 224 mii lei luna septembrie

- 103 mii lei luna august

- 104 mii lei luna iulie

- 151 mii lei luna iunie

În total peste 1.3 milioane lei, de reținut că aceste cheltuieli apar in buget la capitolul <învățământ cultură>", se arată într-o postare de pe contul de Facebook "Banii noștri", unde sunt atașate și documentele alăturate.

Negoiță a cheltuit banii de învățământ pentru a se "duela" cu Firea

Este deja o tradiție ca Robert Negoiță să concureze cu Gabriela Firea la capitolul revelioane în care se risipesc banii publici. Și în urmă cu o lună și câteva zile au fost organizate două petreceri de Revelion 2019 în București în aer liber. Una a fost în Piaţa Constituţiei, organizată de Gabriela Firea, iar cealaltă în Parcul Titan, în "regia" lui Robert Negoiță.

„Primăria Sectorului 3 a pregătit un spectacol complex, cu încărcătură simbolică, în cadrul căruia vor performa artişti ai scenei româneşti, dintre care amintim: Alifantis & ZAN, Byron, Lidia Buble, Silviu Biriş, ROA,Vunk, Adrian Naidin, Mihai Mărgineanu, Paraziţii şi Carla's Dreams", transmiteau reprezentanţii Primăriei Sectorului 3.

Acum, se vede foarte limpede cum Robert Negoiță a chletuit banii de învățământ și cultură ai Sectorului 3 - pe paranghelii.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE