Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












„Regele păcănelelor"de la Transporturi, remunerat lunar cu 10.000 de euro de la ROMATSA

Postat la: 10.08.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Secretarul de stat de la Ministerul Transporturilor, Dragos Titea, mai cunoscut ca "regele pacanelelor" a ajuns ca urmarea trocului politic sa fie director al Directiei Juridice de la ROMATSA, post din care s-a suspendat cat este demnitar.

Insa, potrivit declaratiei de avere, Titea a incasat anul trecut de la Romatsa in calitate de director juridic, nici mai mult, nici mai putin, de 535.637 de lei, ceea ce reprezinta 44.636 de lei pe luna, adica peste 10.000 de euro. Practic, Titea incaseaza dublu si ceva mai mult decat presedintele Klaus Iohannis, premierul Mihai Tudose, Liviu Dragnea sau Calin Popescu Tariceanu-4.600 de euro, si chiar mai mult de trei ori decat seful Curtii de Conturi a Romaniei, Nicolae Vacaroiu-3.150 de euro.

"Regele pacanelelor" a fost demis de fostul premier Victor Ponta in 2015 pentru ca si-a dus familia la mare cu elicopterul unei institutii publice dar a fost reevaluat de Liviu Dragnea, iar acum ministrul Transporturilor- Razvan Cuc l-a imputernicit sa raspunda de toata activitatea din domeniul feroviar, inclusiv a metroului. Decizia este surprinzatoare daca tinem cont ca Titea a mai raspuns in vechiul mandat de demnitar de domeniu aeronautic unde a fost pamant de flori iar acum este paralel de problemele caii ferate. In schimb, acum este provizoriu si presedintele CA de la Romatsa pentru ca asa a vrut Cuc-ul lui Badalau de la Transporturi.

Ion Teleanu

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE