Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












O noua dezvaluire marca Sebastian Ghiţă: "Coldea i-a spus lui Ponta că-l va aresta daca semneaza contractul autostrazii Comarnic-Brasov"

Postat la: 10.01.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sebastian Ghiță a făcut noi dezvăluiri șocante într-o nouă înregistrare difuzată de România TV. Fostul deputat a arătat dovada faptului că s-a întâlnit cu numărul doi din SRI, Florian Coldea.

„În episoadele anterioare, mai multeelemente şi întâmplări care să vă dea o dimensiune exactă a relaţiei mele cu Florian Coldea şi Kovesi. În seara aceasta am să vă spun de ce cred eu că s-a ajuns aici. Realitatea este că am refuzat să predau România TV sistemului procurorilor, serviciilor și președintelui Iohannis. Sistemul nu-și dorește o presă liberă, o piață media în care să concureze mai multe televiziuni. Antena 3 și România TV au descris pe larg abuzurile din așa zisa cruciadă anticorupție bazată pe dosare falsificate. Sistemului nu-i plac judecătorii independenți și jurnaliștii care pun întrebări incomode", a declarat Sebastian Ghiță în noua înregistrare.

„Sistemul vrea ca deciziile de la CEDO să rămână necunoscute oamenilor și vrea să controleze canalele media. Practic, își doresc o societate în care adevărul nostru să nu mai poată fi spus. Să existe doar adevărul lor. Dacă vor să acuze un om, să-l condamne dinainte să aducă probe în fața judecătorilor. Să-l linșeze mediatic. Ei au voie să facă linșaj mediac. Nu le este interzis. Agenții lor de influență din multe publicații practică acest lucru de dimineața până seara. Au impus un cult al fricii și țin în șah guvernul și parlamentul printr-o avalanșă de dosare. Unul dintre conflictele majore pe care le-am avut cu Florian Coldea ținea despre discuția despre devoltarea României, despre faptul că sunt blocate proiectele, că frica generează lipsa de absorbție de fonduri europene, de faptul că funcționarilor le e teamă să mai ia orice decizie și să semneze orice document.

În februarie 2015 a fost oaspetele meu la o vilă a familiei de la Cheia. A venit împreună cu familia sa. Am dovezi și am să vi le arăt. Iată imaginile", a adăugat Sebastian Ghiță. „Ponta îşi dorea să continue proiectul Comarnic - Brasov, însa Coldea nu a fost de acord niciodată cu acest proiect. L-a ameninţat de faţă cu mine că îl va aresta şi pe el şi pe funcţionarii CNADNR care indrăznesc să avanseze cu acest proiect. Îl va aresta dacă va semna contractul. În februarie 2015 i-am reprosat lui Coldea ca blochează Romania si nu numai. Mi-a răspuns nervos că europenii vor autostrada Piteşti-Sibiu, pentru ca acolo e definit culoarul european, iar restul de bani trebuie să îi păstrăm pentru armament. Pe 17 februarie eu şi Ponta ne-am trezit cu un dosar", afirmă Sebastian Ghiţă.

„I-am spus că Piteşti Sibiu costă 7 miliarde, iar Comarnic-Braşov sub un miliard și o putem face în maxim 3 ani. Ce i-am spus atunci a confirmat acum câteva săptămâni guvernul Cioloş. Au spus că până în 2023 să îşi ia gândul de la o autostradă. Eu pot să le spun românilor cine a blocat construirea de autostrăzi peste Carpaţi. A fost ultima mea discuţie pe 1 februarie 2015. A plecat foarte supărat şi după două săptămâni atât fostul premier, Ponta cât şi eu ne-am trezit cu dosar", mai susţine fostul deputat.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE