Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Nepoata lui Nicolae Ceausescu a spus adevarul dupa atatia ani. Ce s-a intamplat cu trupul neinsufletit

Postat la: 13.01.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Marin este unul dintre fratii lui Nicolae Ceausescu, el s-a sinucis la Viena in zilele Revolutiei din 1989. El se afla acolo deoarece conducea Agentia Economica a Romaniei. Se pare ca Marin Ceausescu a fost arestat chiar in sediul institutiei pe care o conducea, dar s-a sinucis peste doar cateva zile, a fost gasit spanzurat pe 28 decembrie dupa ce fratele sau fusese executat pe 25 decembrie impreuna cu sotia lui, Elena.

Mihaela Moraru, fiica lui Marin Ceausescu, a povestit cateva intamplari pe care si le aminteste dupa moartea tatalui ei: ,,In ianuarie '90 am primit un telefon de la Otopeni. «A sosit tatal dumneavoastra», exact asa am fost anuntata. Am ramas socata: «Tata traieste?», am intrebat. «Nu, doamna, a venit cosciugul, e la colete, veniti sa-l luati» N-am avut masina, imi luasera totul la perchezitia de acasa. Asa ca am apelat pe la cunoscuti si pana la urma l-am luat".

Tot ea a mai marturisit: ,,Dar nu mi-l primeau la morga. Pana la urma am gasit unde sa-l ducem, la Spitalul Militar, unde lucra socrul surorii mele. Dar acum nu mi-l mai primeau la cimitir. In cele din urma, un prieten, Alexandru, care avea doua locuri de veci la Ghencea Civil, a spus ca ne da el unul. Dar la cimitir ne-a spus ca nu ne primeste cu Ceausescu. Asa ca l-am inmormantat peste tatal lui Alexandru, iar pe cruce scrie si azi numele Nicolae Gheorghiu. La inmormantare am fost doar trei: eu, sora mea si cumnatul meu, ca mama n-a fost in stare sa vina".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE