Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Miza războiului Negoiță - ROSAL: 30 milioane de euro pe an! Proiect de hotarare facut pe sest catre o firma penala

Postat la: 31.07.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Multa lume s-a intrebat ce l-a apucat pe Robert Negoita, edilul controversat de la Sectorul 3, sa atace cu nemiliuita firma ROSAL, cea care se ocupa nu numai cu salubrizarea, ci si cu dezapezirea sectorului. Or, tocmai aici e intregul clou al afacerii: 30 milioane de euro pe an.

Înlocuirea ROSAL cu o firmă a Consiliului Local, controlată de Mihai Nițu - membru PSD, este ceea ce-si doreste primarul. Negoiță pune mâna astfel pe salubrizarea sectorului 3, cu un buget public de peste 30 milioane de euro pe an, salubrizarea și deszăpezirea. Fără licitație. Fără infrastructură. Doar cu acces direct la bani publici.

Primaria Sectorului 3 a plătit 148 milioane lei necuvenit firmei ROSAL în perioada 2014-2016. Negoiță nu a recuperat nimic din acesti bani, lasand sa para o recompensa pentru ca societatea amintita sa se retraga de buna voie din sfera afacericlor cu Sectorul 3. O intelegere de tip mafiot din care au pierdut cetatenii sectorului zeci de milioane de euro. Pe acest fond, Negoita a acordat 10 milioane de euro firmei SD3 - Salubritate și Deszăpezire S3 SRL. Direct, fără nicio jenă. Iar acu, primarul pregătește altă majorare de capital către această suveică care încalcă legislația contractării serviciilor publice.

Proiectul de astăzi, 31 iulie 2018, de majorare a capitalului social al acestei firme penale nu este public pe pagina de web a instituției. Pe lista suplimentară a ordinii de zi, la punctul 3 figurează majorarea de capital pentru Nițu Mihai. La punctul 3 găsim pavelele prin încredințare directă către o altă firmă controlată de Negoiță prin Nedelia Nicolae, dator la bugetul de stat cu peste 200.000 de euro.  Proiectul atașat reprezintă prima mare majorare de capital social, de 40.000.000 lei în vederea obținerii licențelor aferente pentru pregătirea terenului de jaf din banul public.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE