Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Marian "Scheletul" Mina, președintele PSD al Consiliului Județean Giurgiu, dansând pe mese într-un club din Mamaia

Postat la: 31.08.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Printre membrii marilor familii giurgiuvene se numără actualul preşedinte al Consiliului Judetean Giurgiu, Marian Mina, naşul său, senatorul PSD Niculae Bădălău, dar şi Georghe Cusă, patronul firmei Gecor, abonată la contracte cu statul.

Pe 23 iulie, aceştia au fost surprinşi de paparazzi la mare. În imagini apar Marian Mina, soţia sa Mihaela, Gabriel Bădălău, fiul senatorului PSD, cu soţia, precum şi naşii celor din urmă, George şi Paula Cusă. Cele trei cupluri au fost fotografiate pe iahtul patronului Gecor. Nu e prima oară când "cumetrii" sunt surprinşi la distracţie în aceeaşi formulă. Ulterior, la inceputul lunii august, senatorul Nicolae Bădălău şi soţia sa Rodica au fost surprinşi într-un club de fiţe din Mamaia, tinandu-le companie liderul CJ Giurgiu, Marian Mina, juniorul Gabriel Bădălan, George Cusă şi fratele său Cornel, cu toţi însoţiţi de neveste.

ZIUAnews va prezenta in exclusivitate mai multe fotografii cu Marian Mina, cunoscut in Giurgiu sub numele de „Scheletul" dansand pe mesele dintr-un club de fite din Mamaia alături de George Cusă şi de naşul mic, Gabi Bădălău Inainte de a ajunge presedinte al CJ Giurgiu, Marian Mina, a fost director regional al DRDP Bucurest, iar pana sa intre in politica a fost profesor de sport. Dar, dupa ce a intrat in politica, marian Mina a ajuns incasator la Agenţia de Control şi Încasare (ACI) Giurgiu din cadrul CNADNR.

Practic, Marian Mina tăia bonuri pentru trecerea podului de peste Dunăre de la Giurgiu. Ulterior, in anul 2009, el a fost numit şeful AC, iar pe timpul mandatului său, în anul 2009, toţi cei opt casieri de la podul de peste Dunăre ar fi fost arestaţi pentru luare de mită. În 2013, în guvernarea USL, Marian Mina a fost propulsat în funcţia de director al DRDP Bucureşti, deşi singura sa tangenţă cu drumurile a fost experienţa de încasator la Podul Prieteniei.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE