Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mare eveniment la Ministerul Transporturilor: Se reia circulația trenurilor pe ruta Giurgiu- București, dar cu... microbuzele

Postat la: 28.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Astazi, mare tantam la Ministerul Transporturilor in padurea Comana din judetul Giurgiu. Ministrul Razvan Cuc va anunta ca se reia circulatia feroviara pe ruta Bucuresti-Giurgiu chiar daca podul de la Gradistea nu s-a refacut de aproape 15 ani ani.

In realitatea, s-a regizat o susanea ieftina de cosmetizarea a imaginii. Intrucat podul de la Gradiste nu s-a refacut, Cuc impreuna cu staful sau se va deplasa cu masinile ministerului pana la Gradistea, in timp ce un automotor cu presa va pleca din Capitala catre Giurgiu, prin Videle, pana la Gradistea. In acelasi timp, tot staful PSD Giurgiu si mai marii judetului vor ajunge si la Gradiste ca sa asiste la marele eveniment. Practic, Cuc vrea sa demonstreze ca se reia circulatia trenurilor pe ruta Bucuresti-Giurgiu.

Numai ca trenurile vor circula doar de la Giurgiu pana la Gradistea, de unde, calatorii vor transportati cu autobuzele si microbuzele catre Bucuresti. Cum o asemenea „mare" realizarea nu putea trece nemediatizata, ministrul Razvan Cuc va taia panglica acestei performante, dupa care toti ce prezenti vor sarbatorii evenimentul in mijlocul padurii Comana la restaurantul controlat de catre coleg un coleg de facultate al unui greu din PNL. Cam asa se va relua circulatia feroviara pe ruta Bucuresti- Giurgiu, chiar daca podul de la Gradiste este in continuare distrus.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE