Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Managerul Marius Chiper face campanie umanitară pe banii angajaților de la CFR SA

Postat la: 21.12.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Compania CFR SA, condusa de catre controversatul manager Marius Chiper, a demarat o campania umanitara denumita „CFR Daruieste" pentru ajutorarea celor aflati in casele de copii si azile de batrani. Toate bune si frumoase.

Numai ca in spatele acestei campanii umanitare sta un arnajament golanesc regizat de catre directorul general Marius Chiper, omul impus in fruntea companiei de catre fostul ministru Dan Costescu. In urma cu ceva timp, Marius Chiper le-a transmis directorilor din subordinea si celor care conduc regionalele din tara ca ar fi bine ca fiecare angajat al CFR SA sa dea o suma de bani pentru campania „CFR Daruieste", adica „cam cat considera fiecare".

Unii directori care au coloana vertebrala, cei drept doar cativa, au spus ca nu este corect sa se ceara bani la angajati pentru aceasta campanie si ca atare au spus pas dispozitiei lui Chiper. Dar majoritatea directorilor au trecut imediat la treaba, dand dispozitie celor din subordinea lor ca sa stranga banii de la salariati, incepand de la 10 lei si pana la cat ii lasa buzunarul. Ceferistii n-au avut incotro si majoritatea s-au conformat dispozitiei lui Chiper, adica au dat bani, ca deh, nu e bine sa te pui rau cu seful.

Ca atare, deja unii sefi din tara au inceput sa mearga cu daruri pe la casele de copii si urmeaza ca in zilele urmatoare sa mearga si Marius Chiper sa duca cadouri cu televiziuni si presa dupa el, ca sa vada actuala conducere a Ministerului Transporturilor, dar mai ales cea care o sa vina, ce grija are el de copii orfani si batranii neajutorati. Potrivit informatiilor detinute de ZIUAnews, artizanul acestei campanii este fostul ministru al Transporturilor, Dan Costescu, in fata caruia Marius Chiper sta drepti.

De fapt, Costescu a si postat pe Facebook un mesaj in acest sens: „In marea FAMILIE CFR ne adunăm de Sărbători în jurul românilor care nu au șansa de a trăi Crăciunul așa cum se cuvine.Dacă ne vom uita în jurul nostru, negreșit le vom vedea ochii triști, uneori plecați în pământ. Să le întindem mâna, să le ridicăm privirea și să le punem un zâmbet pe chip!". Practic, stabii de la CFR SA, in frunte cu Marius Chiper, isi cosmetizeaza imaginea prin aceasta campanie umanitara finantata din banii fiecarui ceferist si sunt vreo 17.000 de angajati la CFR SA.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE