Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Managerul CFR Călători-Iosif Szenteș, recompensă cu scandal pentru omul baieților deștepți

Postat la: 28.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

ZIUAnews a semnalat de mai multe ori ca directorul general al CFR Calatori, Iosif Szentes, face jocurile baietilor destepti care si-au umflat conturile prin pagubirea companiei de stat.

Ultima mutare care demonstreaza jocul dublu facut se catre Szentes a fost parafata recent cand Marian Ungureanu- fostul sef al Diviziei Trafic la Regionala CFR SA Bucuresti aflat in subordinea controversatului director regional Laurentiu Malaroi- a fost pus director la Regionala CFR Calatori Bucuresti. Curios este ca Marian Ungureanu este teleportat de la CFR SA la Regionala CFR Calatori Bucuresti doar pentru trei luni, ocupand locul lasat liber de directorul Liviu Pescarasu care a plecat la Astra Arad.

Insa, ceea ce se stie mai putin este faptul ca Marian Ungureanu in postura de sef Divizie Trafic a tesut noul mers al trenurilor pentru baietii destepti cu cei din bordul CFR Calatori si CFR SA sub stricta coordonare si supraveghere a directorului Trafic - Marian Cotofana, cercetat de DNA, si de adjunctul acestuia Horatiu Ionescu. Practic, trecerea lui Marian Ungureanu la CFR Calatori poate fi considerata o recompensa a lui Szentes pentru modul cum acesta a tesut noul mers al trenurilor in favoarea baietilor destepti. Numirea lui Ingureanu a scandalizat pe angajatii companiei CFR Calatori pentru simplul fapt ca acesta habar nu are de ce insemna management de transport feroviar de calatori, mai ales ca in afara de mersul de tren, CFR SA si CFR Calatori nu au nimic in comun.

Ca atare, aceasta numire poate fi considerata drept o recompensa a lui Iosif Szentes pentru serviciul adus intereselor operatorilor privati de transport feroviar de calatori. Astfel spus, Szentes a pus de un aranjament cu bataie lunga inainte de expirarea mandatului, in martie 2017, in fruntea CFR Calatori. Ramane de vazut cat de bine a manageriat Iosif Szentes compania CFR Calatori, mai ales ca raportul Curtii de Conturi a Romaniei prezentat recent membrilor Consiliului de Administratie evidentiaza o serie de nereguli foarte mari, fapt pentru care Szentes a fost asistat la prezentarea raportului de catre avocatul sau personal.

Ion Teleanu

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE