Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Lucian Onea a fost demascat! Tribunalul Bucuresti l-a prins cu martori falsi

Postat la: 29.10.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Lucian Onea se afunda pe zi ce trece! Dupa ce s-a descoperit ca dosarul Anei Maria Patru, instrumentat de procurorul de elita al lui Kovesi, contine inregistrari cu TIR-isti si alte baliverne "de umplutura", Tribunalul Bucuresti devoaleaza inca o ticalosie folosita de Onea in acelasi dosar.

Disperat sa o bage dupa gratii cu orice pret sau sa o cucereasca prin intimidare (la fel cu obisnuia si Portocala atunci cand i se punea pata pe cineva), pe Ana Maria Patru, Onea s-a pretat la una dintre cele mai mizerabile practici, folosita doar de procurorii corupti, care deschid si instrumenteaza dosare la ordin sau din razbunare personala. Este vorba despre metoda "martori protejati", de care atat Onea cat si Negulescu au abuzat pana in ultima clipa, oferind unui denuntator trei identitati asa-zis "protejate". Adica, pentru a sustine o acuzatie scormonita de procuror, un denuntator primea nu una, ci doua sau mai multe "identitati protejate", creandu-se, astfel, iluzia ca mai multe persoane, denuntatori, confirma o acuzatie.

In cazul Anei Maria Patru, la dosar au fost gasite nu doar documente clasificate ce nu ar fi trebuit sa aiba acest statut, ci si trei identitati diferite acordate aceleiasi persoane. Este vorba despre Irina Socol, care a colaborat cu Onea si a acceptat sa declare ce i s-a dictat in sediul DNA Ploiesti, cu trei identitati.

Tribunalul Bucuresti a facut aceste descoperiri dupa ce a solicitat declasificarea identitatilor si.probelor-cheie din dosar. Astfel, s-a descoperit ca Irina Socol, Mocanu Denisa si Vranceanu Constantin Marius sunt una si aceeasi persoana, iar declaratiile celor "trei" au fost date la ordinele lui Onea, in aceeasi zi. Luju.ro a obtinut documentele oficiale de la Tribunalul Bucuresti, care demasca practicile uluitoare ale acestui procuror care s-a crezut Dumnezeul Prahovei si paraditorul-sef al DNA Ploiesti.

Iata ca Tribunalul Bucuresti confirma ceea ce Vlad Cosma dezvaluia cu multe luni in urma si anume faptul ca la DNA Ploiesti procurorii folosesc martori carora li se ofera mai multe identitati si ca Onea, Portocala si altii de acolo savarsesc abuzuri uriase pentru a se prezenta in fata instantei si a sefei Kovesi dosare "grele". Evident, aceste abuzuri erau infaptuite cu stirea fostei sefe a DNA, oe care Onea o suna zilnic sa ii raporteze stadiul dosarelor aflate in "lucru".

Chiar daca nu exista consolare pentru victimele paraditorilor de la Ploiesti, traumatizate psihic, amenintate cu arma si tinute in arest cu lunile pe baza acestor practici ilegale, faptul ca a venit ziua rasplatei reprezinta un motiv de bucurie si un semn ca lucrurile incep sa revina la normal. Speram ca prin puterea exemplului, atunci cand Onea si Portocala vor raspunde penal, cei care isi facusera planuri de paradeala sa se gandeasca de doua ori inainte sa puna mana pe un dosar.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE