Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Jurnalistul George Roncea detine proba video ca focul a fost pus intentionat in Colectiv si ca Oprea a mintit

Postat la: 02.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Jurnalistul de investigatii independent George Roncea sustine intr-o postare pe o retea de socializare ca detine proba video ca focul din Clubul Colectiv a fost pus intentionat si ca nu are legatura cu artificiile de acel tip, mai ales ca astfel de show-uri pirotehnice au mai avut loc in incinta.

Roncea face parte dintr-un curent de comentatori de pe Facebook care afirma ca tragedia din Clubul Colectiv a fost provocata intentionat si ca a servit intereselor lui Gabriel Oprea, ministru de Interne, care a fost acuzat saptamana trecuta ca a contribuit la moartea politistului motociclist din deschiderea coloanei sale oficiale, printr-un abuz de putere. Oprea ar fi putut fi acuzat de om or din culpa, sfarsindu-si cariera politica, dar si partidul, UNPR, care ar fi iesit de la guvernare, prabusind astfel alianta cu PSD si grabind sfarsitul guvernarii Ponta.

Ca atare, conform acestei teorii a conspiratiei, Oprea a folosit prilejul din Clubul Colectiv pentru a musamaliza ancheta impotriva sa. Ancheta, insa, il implica si pe primarul Cristian Popescu Piedone, avand si el sustinerea UNPR, edilul fiind in pericol de a fi acuzat de anchetatori. Piedone ar fi astfel sacrificat de Oprea pentru ca el sa scape din scandalul politistului mort.

După o serie de articole in care incearca sa-si demonstreze teoria, George Roncea posteaza un nou episod:

"CLUBUL NU A LUAT FOC DE LA ARTIFICII - DEȚIN PROBA! FOCUL A FOST PUS !! PROBA V I D E O !!!!

Acum cinci ore un cont youtube a pus o filmare de fix 4.53 minute. Filmarea este pe deplin doveditoare. Scânteile artificiilor cad direct peste buretele stâlpului...și nu ia foc deloc. Nu se aprinde nimic, absolut nimic. Toată teoria lansată de autorități se dovedește falsă. Clubul nu a luat foc la piesa The Day We Die. Autoritățile au mințit. De ce s-a grăbit să ajungă Oprea fulger la Club, după incendiu? Teoria aprinderii Clubului în urma unei cu totul alte aprinderi și combustii, teoria susținută de mine cu suportul unor specialiști independenți de Ministerul lui Oprea capăta acum o confirmare totală. Priviți singuri, și lămuriți-vă. Oprea a mințit a dezinformat întreaga presă susținând minciuna aprinderii Clubului de la artificii. Uitați-vă și voi cât a putut minți..."
Aici este linkul la VIDEO:

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE