Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Jocuri de culise pentru șefia RAR

Postat la: 12.05.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Din cauza amantorismului si a incompetentei celor care conduc Ministerul Transporturilor, majoritatea companiilor si societatilor aflate sub tutela acestuia au conducere interimara pentru ca nu au fost in stare sa aplice prevederile OUG nr.109.2011 privind guvernanta corporativa a intreprinderilor publice.

Astfel, cei din fruntea Ministerului Transporturilor, in special secretarul general Petre Neacsa, nefiind in stare sa emita scrisorile de asteptate s-a ajuns ca la unele companii sa fie conducere ilegala, adica cel care asigura conducerea sa fie interimar la butoane de mai mult de sase luni. Asa se face ca mandatul de patru ani ca director general al Registrului Autot Roma (RAR) a lui George Dinca sa fie expirat inca de anul trecut din octombrie si au trecut si cele sase luni ca interimar. Ca atare, nici pana acum Ministerul Transporturilor nu a emis scrisoare de asteptare pentru directorul general al RAR.

Potrivit informatiilor detinute de ZIUAnews, actualul director general George Dinca nu mai are sustinerea totala a liderului PSD-Liviu Dragnea, si, in aceste conditii, au mai aparut doi contracandidati. Este vorba de actualul director de dezvoltare al RAR, Gabriel Florin Tudorache, si seful ARR Timis, Sorin Supuran, care este si membru din partea Ministerului Transporturilor in CA de la RAR. Ramane de vazut pentru care dintre acesti trei candidati va opta PSD-ul, adica isi va da acordul verbal Liviu Dragnea.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE