Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ioana Bran, propunerea PSD pentru ministerul Sportului, provine dintr-o familie bogată de pălincari, iar fratele ei a avut probleme penale

Postat la: 27.01.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ioana Bran are doar 31 de ani şi a fost propulsată în parlamentul României în decembrie 2016. Ea a fost prima pe lista PSD Satu Mare şi a devenit secretarul Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor.

Până să devină parlamentar, ea a lucrat la firma tatălui său, care este patronul Distileriilor Bran, o afacere de milioane de euro din Ţara Oaşului, bazată pe vânzarea de palincă. Ioana Bran a făcut PR pentru palinca produsă de familia sa, declarând că se află la „a 4-a generaţie de pălincari", „ca atare este normal ca secretul şi reţeta produselor noastre să se păstreze şi să se transmită din generaţie în generaţie".

Şi fratelei ei a făcut politică, însă DNA-ul a curmat cariera acestuia. Daniel Bran a fost consilierul fostuui preşedinte PC Daniel Constantin. În decembrie 2013, el a fost arestat de procurorii DNA pentru 29 de zile pentru că ar fi primit o şpagă de 500.000 de euro pentru a rezolva un dosar de retrocedare la ANRP. El a primit banii de la un afacerist imobiliar din Satu Mare, Michael Mureşan. Şpaga ar fi fost mascată printr-un contract pe care afaceristul imobiliar l-a făcut cu firma tatălui său. Daniel Bran se ocupă acum de afacerea tatălui său.

"Voi fi un ministru care se va dedica în mod constant cauzei nobile de a uni, (şi nu de a dezbina) de a aduce oamenii lângă oameni! Nu am să mă las până nu am să redau sportului românesc demnitatea pe care o merită, să promovez respectul faţă de valorile incontestabile ale celor care prin performanţa lor în acest domeniu, fac onoare României! Pentru că, fără un respect reciproc şi o comunicare deschisă şi sinceră, proiectele pe care le voi iniţia ca ministru nu se vor putea concretiza cu rapiditatea pe care mi-o propun", a transmis Ioana Bran pe Facebook.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE