Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Culise: Ingineria "Hidroserv". O insolventa controlata politic, menita sa bage bani publici in campania electorala a lui ALDE Tăriceanu

Postat la: 09.09.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Directorul general de la Hidroelectrica, Ovidiu Agliceru, este omul pus de Remus Borza, ca administrator judiciar, la sefia acestei companii. Acesta a fost recent confirmat pe post cu o misiune speciala si destul de oculta, dar in fapt o inginerie financiara asupra careia ar trebui sa poposeasca anchetatorii de la DNA, pentru fapte de coruptie, dar si DIICOT, pentru fapte care aduc atingere sigurantei nationale.

Hidroserv, cum se stie, o alta companie din domeniu, se afla in subordinea Hidroelectrica, deci la decizia lui Agliceru. Din informatiile Ziuanews, Agliceru are misiunea precisa sa bage Hidroserv in insolventa, ceea ce s-a si cerut, marti, pe 6 septembrie 2016. Daca Hidroelectrica abia ce a iesit cu chiu cu vai din insolventa, si cu bani grei dati mai departe, prin retelele aceluiasi Borza - cunoscut si din scandalul CET Govora, unde s-a dorit aproape acelasi algoritm -, de ce sa nu intre in loc Hidroserv, pentru alti bani de muls de catre firma Euro Insol?!

Si de aici devine interesant, insolventa cu pricina a fost din capul locului decisa sa fie preluata de chiar Remus Borza, cu un onorariu de 25.000 de euro/ luna. La randul lui, Borza (foto) vrea sa candideze la parlamantare pe lista ALDE si abia ce s-a inscris in partid - coincidenta sau nu, chiar in ziua in care a fost propus pentru preluarea insolventei la Hidroserv - ca atare, conform uzantelor precizate de sursele noastre din partidul lui Calin Popescu Tăriceanu, trebuie sa plateasca, obligatoriu, locul pe lista.

Si tot din informatiile noastre, primite chiar din partidul cu pricina, manevra bila-manta-bila cu Hidroserv a fost facuta ca din banii de onorariu, 15.000 de euro lunar sa fie impinsi spre ALDE (poate ca de data asta Tariceanu va fi mai precaut, dupa scandalul cu Bogdan Olteanu, cu practici aproape similare) si 10.000 sa ii pastreze artizanul acestei afaceri cu insolventa. Cat despre Hidroserv, ce mai conteaza?! Poate doar SRI sa mai stie cate ceva despre acest caz flagrant de subminare a economiei nationale.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE