Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Harabagiu, comunicatorul online al PSD, a fost denunțător sub acoperire in dosarul lui Pinalty și este și-n cel a lui Arsene!

Postat la: 14.06.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

În dosarul Microsoft in care fostul primar al orașului Piatra Neamț Gheorghe Ștefan alias Pinalty a fost condamnat la 6 ani de închisoare, fostul său om de încredere George Harabagiu a fost denunțător sub acoperire al DNA, adică martor al acuzării!

George Norocel Harabagiu s-a infiltrat pe lângă primarul Pinalty încă din anul 2003 după ce "a dezertat" din tabăra perdantă a fostului primar al orașului de sub Pietricica, pe nume Ion Rotaru. I-a câștigat prin metode greu de descris în cuvinte, încrederea lui Pinalty. Elocvent în acest sens fiind episodul "folcloristelor" racolate de Harabagiu și mai apoi prezentate lui Pinalty ca escorte de lux pentru oficiali ai UEFA aflați în vizită la Piatra Neamț.

Ulterior avea să i-l prezinte primarului și pe un anume Decebal Draghiș alias DEK, împreună cu care avea o firmă. Cei doi aveau să se regăsească în anul 2014 în dosarul de la ICCJ ca acuzatori și denunțători al fostului primar Gheorghe Ștefan. Unul oficial - Draghiș și altul sub acoperire - Harabagiu. Dealtfel, Pinalty s-a destăinuit unor apropiați după ce a ieșit din închisoare spunând textual: "Ăștia doi, Harabagiu și Dek, n-ar fi trebuit să se apropie de mine la mai puțin de 500 de metri. Mult rău mi-au mai făcut!". Harabagiu a fost și directorul Tv UNO Neamț, televiziunea lui Pinalty, din 2004 până în 2012.

Se pare că și-n dosarul fostului președinte al CJ Neamț Ionel Arsene, arestat preventiv într-un dosar instrumentat anul acesta de către procurorii anticorupție, Harbagiu a jucat același rol hărăzit de către DNA. Nu întâmplător la data arestării liderului PSD de Neamț, Harbagiu era șeful comunicării CJ Neamț. Înaintea arestării sale Arsene - zis si Sosetuță - l-a recomandat pe Harabagiu conducerii centrale a partidului ca fiind un adevărat "expert în comunicarea online"!

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE