Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Firea, primarul de carton al Capitalei. Și-a delegat toate atribuțiile de un an și jumătate ca să nu mai răspundă de nimic

Postat la: 29.08.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Edilul-șef al Capitalei, Gabriela Firea, a semnat o dispoziție de primar prin care și-a delegat toate atribuțiile city managerului Sorin Chiriță. Cu alte cuvinte, primarul general vine la muncă și stă- treaba făcând-o altcineva.

Concret, în luna iulie Gabriela Firea a semnat o dispoziție de primar care prevede că Sorin Chiriță se ocupă de: străzi, cimitire, clădiri, de plăți și trebuie să participe la comisile de specialitate. Mai mult, trebuie să avizeze plăți. Tot el face achiziții și chiar ține audiențe în locul lui Firea. La fel a procedat și până acum- delegându-și atribuțiile de când a devenit primar general.

Activitatea profesională între anii 2003 - 2017: Economist și Director Executiv al Centrului pentru Formare Profesională și Dezvoltare Regională, Director General al Institutului pentru Dezvoltarea Resurselor Umane, Coordonator al Polului Național de Creștere Constanța (ADR Sud-Est), Coordonator Dezvoltare Urbană * Regiunea de Dezvoltare Sud-Est (ADR Sud-Est) și Președinte al Consiliului de Administrație Provizoriu al Regiei Autonome de Distribuție a Energiei Termice București - RADET.

Din data de 11.10.2016 - Administrator Special al Regiei Autonome de Distribuție a Energiei Termice București - RADET (în insolvență).Activitatea profesională între anii 2003 - 2017: Economist și Director Executiv al Centrului pentru Formare Profesională și Dezvoltare Regională, Director General al Institutului pentru Dezvoltarea Resurselor Umane, Coordonator al Polului Național de Creștere Constanța (ADR Sud-Est), Coordonator Dezvoltare Urbană * Regiunea de Dezvoltare Sud-Est (ADR Sud-Est) și Președinte al Consiliului de Administrație Provizoriu al Regiei Autonome de Distribuție a Energiei Termice București - RADET.

Din data de 11.10.2016 - Administrator Special al Regiei Autonome de Distribuție a Energiei Termice București - RADET (în insolvență), iar de un an si jumătate este city manager.

Sursa: www.inprimarie.ro

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE