Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Filmul complet al crimei din Braşov şi declaraţiile şocante făcute de criminal în timpul audierilor

Postat la: 29.03.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Potrivit anchetatorilor, ziua crimei, luni, 26 martie, a început ca fiind una obişnuită. Florin Mircea Buliga a mers la seviciu, unde a stat până la prânz. Apoi, s-a urcat în maşină şi a condus până la Mănăstirea de la Şinca Veche, la 50 de km de Braşov.

Le-a povestit anchetatorilor că a stat aici cam 45 de minute, s-a rugat şi a asistat la o prezentare pe care o măicuţă o ţinea pentru un grup de turişti. A plecat apoi acasă spre Braşov. Pe drum, a oprit maşina şi s-a înjunghiat în piept cu un cuţit de vânătoare pe care îl avea în autoturism. Rana a fost una superficială. Şi-a continuat apoi drumul şi a oprit la o piaţă din centrul oraşului, de unde a cumpărat o orhidee albă de la o persoană pe care o cunoştea.

Florin Mircea Buliga a spus în timpul audierilor că a ajuns acasă la ora 21.30. A avut o discuţie cu soţia, căreia i-a spus că a vrut să se sinucidă, dar femeia nu a vrut să îl asculte. Bărbatul le-a povestit procurorilor că mai apoi femeia i-ar fi spus că nu se simte bine, iar Florin Mircea Buliga i-a sugerat să-i facă un masaj folosind o masă specială pe care o aveau într-un dormitor.

„A povestit în timpul audierilor că a aşteptat ca femeia să adoarmă pe masa de masaj şi apoi a înjunghiat-o de trei ori în piept cu acelaşi cuţit cu care a încercat şi să se sinucidă. A învelit-o apoi cu o pătură şi i-a aşezat pe piept ordideea albă. În tot acest timp, el susţine că fiul său era îl altă cameră şi se juca la calculator. A mai povestit că s-a mai rugat un timp, după care şi-a sunat fiica, iar fata i-a spus că vine imediat acasă. Odată ajunsă la domiciliu, fata i-a spus că este obosită şi că merge la culcare. A mai aşteptat până la ora 24.00, după care şi-a înjunghiat fiica de opt ori tot în zona inimii. Apoi a mers în camera băiatului, pe care l-a înjunghiat de trei ori. A lăsat cuţitul pe patul băiatului", a declarat Daniel Dancă, procurorul de caz şi prim-procuror la Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov.

După ce a comis crimele, bărbatul susţine că a mai stat acasă până la ora 01.00, după care a plecat la sediul firmei sale din Centrul Civic al Braşovului, unde a stat până marţi dimineaţă. Apoi şi-a sunat o verişoară din Bucureşti şi i-a spus ce a făcut. Femeia nu l-a crezut. Apoi bărbatul şi-a sunat un prieten, căruia i-a povestit despre crime. În prima fază, nici acesta nu l-a crezut, dar după ce Florin Buliga a insistat, prietenul l-a convis să meargă la Poliţie. Cu hainele pline de sânge, bărbatul a intrat la ora 13.30 în sediul poliţiei, unde s-a predat. A fost audiat mai multe ore a fost reţinut pentru 24 de ore. Magistraţii Tribunalului Braşov au emis pe numele bărbatului un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Decizia instanţei nu este definitivă, putând fi atacată la Curtea de Apel. El va fi dus în arestul Poliţiei Braşov.

Florin şi Monica Buliga au venit la Braşov acum zece ani, Monica fiind din Neamţ, iar Florin - din Suceava. Au deschis o firmă de produse naturiste şi un cabinet cu aparatură medicală de kinetoterapie, iar afacerea mergea bine. Cei doi soţi nu aveau probleme financiare. Chiar dacă păreau o familie fericită, căsnicia celor doi soţi nu mai mergea. Aveau dormitoare separate. Potrivit unor surse din rândul anchetei, Monica Buliga mergea de şapte ani la un psiholog, iar de trei ori şi-a dus şi soţul.

O apropiată a familiei a povestit, sub protecţia anonimatului, că femeia ar fi suferit mult alături de soţul ei. Florin Mircea Buliga s-ar fi luptat ani la rând cu alcoolismul şi, de asemenea, în acea perioadă şi-ar fi înşelat soţia de mai multe ori. Apropiata familiei mai spune că Monica l-ar fi iertat, cu condiţia să scape de patima alcoolului. Florin Mircea Buliga a recunoscut în faţa anchetatorilor că a avut o relaţie extraconjugală, dar că aceasta nu i-a afectat relaţia cu soţia. Nu a vrut să divulge numele femeii.

După mai multe tentative nereuşite, bărbatul a reuşit în urmă cu un an să renunţe la băutură. De atunci şi-a schimbat complet viaţa. A început să fie preocupat de tot ce înseamnă viaţă sănătoasă. De asemenea, a început să meargă foarte des la biserică. „A declarat în timpul audierilor că nu mai consumă alcool, dar că mai consuma ocazional marijuana şi că şi soţia sa mai fuma, tot ocazional. A susţinut că nu a consumat nimic în ziua crimei, dar în maşină au fost găsite droguri, care fac obiectul unui dosar pe care îl vom înainta la DIICOT. Am cerut prelevarea de probe de sânge şi de urină. El şi-a dat acceptul, a fost dus la spital pentru prelevare şi aşteptăm rezultatele", a mai declarat procurorul Daniel Dancă.

Florin Mircea Buliga era pasionat de numerologie şi de mai multe teorii care contrazic Biblia. Le-a povestit anchetatorilor că a fost marcat de moartea mamei sale pe când avea 14 ani şi era convins că o să moară la 38 de ani. Când acest lucru nu s-a întâmplat, bărbatul susţine că a uitat o perioadă de teoriile oculte, dar că în ultimul timp a fost marcat de cifra 6. Bărbatul nu îşi regretă fapta şi susţine că a făcut un bine familiei sale şi că le-a salvat sufletele. În plus susţine, că a comunicat telepatic cu ei după moarte.

„El susţine că nu are probleme psihice şi că nu a urmat vreodată un tratament de specialitate. Având în vedere declaraţiile sale, vom dispune efectuarea unei expertize psihiatrice în acest caz. Din concluziile la care am ajuns după audieri, nu îşi regretă fapta. El consideră că le-a făcut un bine membrilor familiei sale. A mai afirmat că, după ce i-a ucis pe fiecare în parte, ar fi comunicat telepatic cu sufletele lor, care i-au transmis că sunt bine", a mai spus procurorul Daniel Dancă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE