Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Felix Stroe a mușamalizat costurile mega petrecerii de la RAR

Postat la: 04.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

ZIUAnews a semnalat ca pe data de 9 noiembriei 2017 circa 700 de angajati din intreaga tara dar si invitati ai Registrului Auto Roman (RAR) au petrecut intr-un club de fite din zona Pipera.

Petrecerea dedicata zilei RAR a fost onorata si de ministrul Transporturilor Felix Stroe si de secretarul de stat Florin Biban. Ca atare, ZIUAnews a solicitat atat Ministerului Transporturilor sub tutela caruia se afla RAR, dar si conducerii RAR, care este suma totala cheltuita pentru aceasta petrecere, inclusiv cele trei nopti de cazare la un hotel de patru stele din nordul Capitalei, dar si transportul sefilor de reprezentante din tara. Insa, nici pana azi, cnducerea RAR, dar mai ales Ministerul Transporturilor condus de Felix Stroe, n-au catadicsit sa dea vreun raspuns. Practic, Ministerul Transporturilor a musamalizat intreaga poveste despre banii cheltuiti de RAR pentru o asemenea mega petrecere.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE