Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dovada clara a micsorarii salariilor dupa masurile luate de PSD-ul lui Liviu Dragnea

Postat la: 01.02.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Simona Man, fosta sefa la Turism si fost secretar de stat la Ministerul Agriculturii - care, dupa ce a iesit din politica, a intrat in sectorul privat la o mare companie din vestul tarii, prezinta o situatie concreta in ceea ce priveste diminuarea salariala dupa masurile luate de PSD.

"Sa ne clarificam definitiv pe ceea ce ne a adus Guvernul PSD-ALDE (Grindeanu/ Tudose) prin noua grila de salarizare! Astazi vorbim pe documente si va voi arata ce inseamna sa ai angajați, sa negociezi niște salarii decente si sa nu fii capabil sa-ti respecți angajamentele din cauza unor legi schimbate, ale unor iresponsabili/ mincinoși! Am facut un tabel comparativ din fluturașii unui salariat pe Decembrie 2017 si Ianuarie 2018 (tabelul este venit de la departamentul contabilitate, asumat si calculat in conformitate cu legea in vigoare din ian 2018).", scrie Simona Man pe Facebook, alaturand si un facsimil. Postarea a fost comentata de useri care semnalau ca si in cazul lor s-a micsorat leafa.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE