Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Directorul RAR- garantat de Dragnea, impus de Cuc administrator la CNAIR

Postat la: 10.08.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

In urma cu vreo doua luni, ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, omul impus si garantat de baronul PSD de Giurgiu- Niculae Badalau, a fost apostrofat serios de catre liderul PSD- Liviu Dragnea. „Cand termini cu numirile oamenilor din Giurgiu in Consiliul de Administratie al companiile de la Transporturi sa ma anunti", l-a avertizat Dragnea pe Cuc.

N-a trecut mult timp, si Cuc-ul lui Badalau a schimbat macazul si in CA companiilor cu bani multi au aparut oamenii lui Dragnea. Astfel, la Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a fost impus ca administrator fostul sofer a lui Dragnea- Adrian Mladinoiu, la ROMATSA a ajuns omul de casa al baronului de Teleorman-Adrian Ionut Gadea, iar ultima mutare s-a facut tot la CNAIR. In CA de la CNAIR a fost numit de catre Cuc-ul lui Badalau, directorul general al RAR, vicepresedintele PSD Sector 1 si omul garantatat de Dragnea-George Adrian Dinca, al carui mandat a expirat de anul trecut. Trebuie precizat ca George Dinca a fost remunerat anul trecut ca director general al RAR cu circa 6.700 de euro pe luna, adica mai mult decat presedintele Romaniei, primul ministru, liderii Senatului si Camerei Deputatilor si presedintele Curtii Constitutionale si al Curtii de Conturi a Romaniei.

Ion Teleanu

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE