Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












DIICOT: Tânără ameninţată de şeful care îi făcea avansuri sexuale

Postat la: 12.02.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un dosar trimis în judecată de DIICOT în 2016 şi soluţionat acum scoate la iveală modul în care o tânără a fost ameninţată şi şantajată de şeful ei. Patronul unei firme de construcţii din Timiş a fost condamnat la doi ani şi patru luni de închisoare cu suspendare după ce şi-a terorizat şi ameninţat secretara.

Totul a început în ianuarie 2015, când A. s-a angajat la respectiva firmă, iar şeful ei a început să-i facă avansuri sexuale, sugerându-i că altfel şi-ar pierde locul de muncă. Ea a acceptat o relaţie cu el, însă după 5 luni a vrut să-i pună punct. Din acel moment a început coşmarul. Bărbatul a ameninţat-o că le arată părinţilor imagini compromiţătoare şi mai mult decât atât: „vei fi răpită şi dusă şi vândută în străinătate ca prostituată", „vei fi înţepată cu o seringă care are SIDA de ultimul grad" şi „îţi vor fi tăiate tendoanele la picioare şi vei rămâne toată viaţa invalidă în cărucior", se arată în declaraţia tinerei.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE