Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dezvaluirile incendiare ale detectivului aflat pe urmele amantei primarului Nichita

Postat la: 10.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Detectivul particular angajat de Gheorghe Nichita pentru a-si spiona amanta este unul dintre martorii cheie din dosarul instrumentat de procurorii de la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) cu privire la primarul Nichita si la cei doi directori de la Politia Locala Iasi.

Acesta a acceptat sa vorbeasca deschis avand in vedere ca multe dintre detaliile referitoare la munca sa au aparut deja in spatiul public. Ion Bacioi este unul dintre cei mai buni detectivi particulari din Iasi, fiind angajat de primarul Nichita tocmai pentru ca acesta din urma este vazut ca un profesionist adevarat. Ion Bacioi a inceput sa lucreze ca detectiv in Iasi inca din anul 2007 si de atunci a rezolvat unele cazuri care pareau imposibile, scriu cei de la bzi.ro, care au izbutit sa faca un interviu incendiar cu detectivul lui Nichita.

"Noi, ca detectivi particulari, suntem obligati sa pastram confidentialitatea lucrarilor pe care le avem. Numai ca acum, cam toata munca mea a aparut deja in spatiul public. Au aparut si multe chestiuni neadevarate. Eu nu pot sta pe margine cand stiu foarte bine adevarul cu privire la toata aceasta poveste, mai ales ca au aparut in presa inclusiv discutii telefonice dintre mine si clientii mei", a declarat ieri Ion Bacioi.

Pentru ca i-a fost rusine sa vina in mod direct in biroul unui detectiv particular pentru a cere sa-i fie spionata amanta, Gheorghe Nichita l-a trimis acolo pe Stefan Avirvarei, seful unui Serviciu din cadrul Politiei Locale Iasi. Avirvarei a sustinut ca Adina Samson este amanta lui. "In general, in Iasi, persoanele publice, cei care se tem sa vina in biroul unui detectiv particular, trimit intermediari sa poarte discutiile. In luna noiembrie 2014, la mine in birou s-a prezentat un sef de la Politia Locala. Nu stiam ca este sef la Politia Locala. S-a prezentat la mine in birou ca orice client. L-am tratat ca pe orice client. Este vorba de domnul Avirvarei. Mi-a spus initial ca Adina Samson este iubita lui. Am facut verificari suplimentare si imediat am aflat ca nu este iubita lui. In doar doua ore am aflat ca este iubita primarului Nichita", a declarat Ion Bacioi.

Detectivul a sustinut ca a simtit din prima ca este o minciuna la mijloc si ca barbatul venit in biroul sau ascunde ceva. Era una dintre putinele supravegheri in care nu s-a stabilit perioada, avand in vedere ca tariful este unul calculat la ora. I s-au cerut detalii si amanunte despre relatiile amoroase pe care le-ar fi putut avea Adina Samson. "De obicei clientii mint cand vin la un detectiv in birou. Ei incearca sa minta pentru ca nu au suficienta incredere. Eu le spun sa nu minta pentru ca toate lucrurile vor fi aflate. S-a adresat la noi pentru a supraveghea persoana numitei Samson Adina. Nu mi s-au cerut lucruri care sa fie in afara legii. S-au cerut lucruri despre moralitatea ei. Nu mi s-a spus care este perioada supravegherii. Au apelat la firma mea pentru ca a doua zi Adina urma sa plece din tara catre Spania. Nimeni nu stia unde va merge acolo si ce va face. Acesta era rolul nostru ca detectivi particulari. Sa aflam acest lucru", a povestit detectivul. A doua zi dupa semnarea contractului, oamenii au fost deja pe urmele subiectului. "Era urgenta majora. Am preluat cazul, am identificat-o, i-am luat urmele si am inceput supravegherea. Initial ni s-a comunicat ca ar putea ajunge la Londra. In Otopeni au vazut ca a luat randul pentru Malaga. Eu aveam bilet catre Londra. Cu zece minute inainte de inchiderea casei de vanzari a biletelor am cumparat bilet catre Spania si am plecat in avion cu ea. Am stat in fata ei in avion. La iesirea din aeroport a venit un barbat de aproximativ 30 de ani si a intampinat-o. Era un barbat simpatic, sportiv, inalt, prezentabil. Nu au facut niciun gest de apropiere, sa se sarute... La masina el a fumat o tigara, dupa care au plecat intr-o localitate invecinata cu Gibraltarul", a mai relatat acesta.

Pentru a merge pe urmele amantei primarului, Ion Bacioi a reusit sa convinga un taximetrist sa faca aceasta urmarire. Doi taximetristi l-au refuzat, al treilea a acceptat propunerea de urmarire. A fost o poveste rupta parca din filmele americane. "I-am cerut voie taximetristului sa ma lase pe mine sa conduc. Cand am ajuns in localitatea respectiva am vazut ca Adina si acel barbat s-au cazat intr-o locatie frumoasa, intr-un complex privat, cu bariere. Ea a stat timp de cinci zile acolo, insa nu am surprins niciodata un moment care sa denote ca cei doi sunt amanti. Au iesit de cateva ori in oras, dar nu s-au plimbat de mana si pareau mai mult amici. La despartire la aeroport au avut doar pupicuri de ramas bun ca intre doi amici, nu au stat imbratisati un timp mai lung asa cum fac alti indragostiti. Eu cred ca nu erau amanti. Ei au mai iesit de doua ori la restaurante, seara, insa nu au mers nici macar la brat. A fost un mers normal, fara gesturi de tandrete. Din informatiile noastre pe care le-am cules pe urma s-a stabilit ca este un amic de-al ei. La un moment dat, pe parcursul supravegherii, in momentul in care am folosit metoda asteptarii, s-au asezat amandoi langa mine si au inceput sa discute. Atunci ea i-a spus: "nu mi-ai spus ca masina este a prietenei tale". El avea o prietena. Ulterior, masina nu am mai vazut-o. El s-a plimbat doar cu motocicleta", a explicat Ion Bacioi.

La scurt timp dupa ce a ajuns in Romania, detectivul a trebuit sa predea clientului toate materialele stranse acolo. Primarul voia neaparat sa vada cu ochii lui tot ce a fost acolo. Voia sa vada pozele si filmuletele realizate cu iubita lui. "Cand am ajuns in tara, am prezentat materialul documentat. Cred ca domnului primar i-a placut ce am constatat acolo. Cred ca s-a bucurat ca iubita lui nu s-a dus cu un alt barbat. Nu am avut probe ca aceasta s-ar fi dus la alt barbat pentru a intretine relatii sexuale. Eu sunt detectiv particular, am vazut ce inseama o relatie intre doua persoane, una amicala si una de dragoste. Este altceva atunci cand doua persoane se iubesc. Au un alt comportament. Comportamentul lor a fost atipic, mai ales intr-o tara straina unde consideri tu ca esti liber si ca nu te poate vedea nimeni. Iti dai drumul la niste emotii, pana la urma. Nu stai decent in preajma unei persoane", a mentionat detectivul.

"Dupa aceea nu am mai fost contactat decat in luna ianuarie 2015. A venit unul dintre sefii de la Politia Locala ca are nevoie de noi din nou, ca suntem recomandati in continuare, ca le-a placut lucrarea pe care am facut-o initial si sa facem o supraveghere de cel putin doua saptamani. Contractul din luna noiembrie 2014 a fost incheiat asa cum trebuie, noi ne-am facut treaba si am fost platiti asa cum ne-am inteles", a conchis acesta. Despre tot ceea ce s-a intamplat in 2015, si despre toate detaliile fierbinti din viata celor doi amorezi va fi un nou episod in editia de maine. Continuarea interviului realizat cu Ion Bacioi este spumoasa si rastoarna multe dintre informatiile aparute deja in spatiul public.

Inregistrarea video pe bzi.ro

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE