Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dezvăluire-bombă: Bani din fotbal pentru campania electorală din 2014

Postat la: 30.05.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul șef al LPF, Mitică Dragomir, a făcut dezvăluiri incendiare privind banii din vânzarea mai multor jucători de fotbal, dar și a drepturilor tv către un offshore din Malta. "Toţi banii s-au dus în conturi offshore" și mai apoi și în campania electorală prezidențială din 2014, a spus Dumitru Dragomir.

Întrebat care era relaţia dintre grupul Ponta - Oprea - Udrea şi Gino Iorgulescu, Mitică Dragomir a răspuns că aceștia au fost cei care au vândut jucători de fotbal şi au încasat banii fără a da cluburilor. "Banii s-au dus în conturile lui Olăroiu din Cipru, conturi offshore. A fost un proces care a început bine, dar s-a oprit brusc", a continuat Dragomir.

El a spus că drepturile de televiziune s-au vândut de către Liga de Fotbal condusă de Gino Iorgulescu către un consorțiu controlat de Arpad Paskany, dar a susținut că este mai interesant cum Digi a cumpărat mai apoi aceste drepturi via Malta. Contractul a fost atribuit fără licitație și fără garanții bancare, potrivit lui Dragomir, care spune că aceasta ar fi fost una din mizele înlocuirii lui Dragomir de la șefia Ligii cu Gino Iorgulescu, apropiatul lui Victor Ponta.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE