Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












De unde a avut Iohannis 9.000 de dolari depusi la banca in iunie '90?

Postat la: 25.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

De unde a avut Klaus Werner Johannis 9.000 de dolari, pe care i-a depus în iunie 1990 la bancă? O suma destul de mare pentru acele vremuri, bani care nu puteau fi stransi doar in sase luni, chiar si din meditatii sau "din vânzări anterioare". Bani pe care nu-i avea nici familia lui Johannis, care plecase in Germania.

La vremea respectiva dolarul echivala cu 120 de lei, deci 9.000 de dolari insemnau 1.080.000 de lei, in vreme ce salariul mediu din România era de 3.000 de lei. Ceea ce-l face pe Johannis unul dintre primii milionari in lei ai României post comuniste. Din declarația de avere întocmită în anul 2015 pentru anul 2014, de către actualul preşedinte Klaus Werner Johannis, reiese fără echivoc, că în iunie 1990, acesta, a deschis un cont curent (depozit bancar) de 9.000 de dolari.

Din meseria de "taximetrist" al traficanților de copii (chiar KWJ a declarat mediatic, că a fost așa ceva imediat după Revoluţie), greu de crezut că puteai strânge o sumă aşa de frumuşică într-un timp atât de scurt, numai eventual dacă erai mai mult decât un biet "taximetrist", cum ar fi de pildă "complice" cu acei "samsari" de copii. Tocmai ca sa nu planeze acest tip de acuzatii asupra sa, Johannis trebuie sa explice cum a facut rost de acei bani.

Altfel ce rost ar avea sa-l mai credem pe actualul presedinte al României ca in 1990 el si sotia, ambii cu 9.000 de dolari in banca, cu ditamai milionul de lei, se chinuiau sa dea meditatii pe bani putini, din care meditatii au ajuns sa-si achizitioneze sase case. Ca să nu mai punem sub semnul întrebării și depozitul bancar în lei, făcut în 1999, de 1 miliard 170 milioane lei vechi. Si acesti bani au provenit, oare, tot din meditații sau din chiriile obținute de pe urma caselor achiziționate până în acel an?


 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE